domingo, 15 de abril de 2007

MES SUPERVIVENTS...

La filla de Bárbara Rei, Rosa Valenty i Chiqui Martí també seran "Supervivents"



Concursaran en el reality de Telecinco junt amb Rebbeca Loos...Telecinco anuncia per a este dijous 19 d'abril el començament de la nova edició del reality “Supervivents”. Encara que la cadena no desvelarà la identitat dels concursants fins al mateix dia de l'estrena, Vertele.Com ha pogut conéixer alguns noms de famosos que se sumen a la llista de participants ja anunciada.

Així, tot apunta que Sofía Crist –La filla de Bárbara Rei i Ángel Crist-, l'actriu Rosa Valenty i Chiqui Martí –La stripper catalana que va botar a la fama en “Cròniques Marcianes”-, viatjaran a Hondures junt amb el cubà Nil Manrique i l'italià Carlo Constanza, exmarits d'Isabel Gemio i Mar Flores respectivament; Rebeca Loos (l'amant de David Beckham); Ana María Rius (la gallega famosa per la seua detenció en Cancún i el seu posterior posat en Interviu); Ángela Bustillo (la Miss Cantàbria desposseïda del títol per ser mare); Pedro Oliva (el guanyador de “Gran Germà 5”); Raquel Bolllo ( exdona de Chiquetete i actual col·laboradora de “Al teu costat”) i l'alpinista Juanito Oyarzábal.

Telecinco publica en la seua pàgina web les fotos infantils de quatre dels concursants sense desvelar a quins rostres famosos corresponen cada una d'elles.

Mario Picazo presentarà el reality des d'Hondures

Mario Picazo, l'home del Temps de Telecinco, és el triat per a copresentar el reality xou "Supervivents", junt amb Jesús Vázquez. El meteoròleg serà l'encarregat de conduir els resums des de l'illa, labor que en la passada edició va realitzar José María Íñigo.

Cap de meteorologia de Telecinco, Picazo és Llicenciat en Matemàtiques i Geografia, i doctorat en Ciències de l'Atmosfera a Califòrnia. Va iniciar la seua carrera com a investigador a Los Angeles i en Sant Dídac, va exercir després el professorat als Estats Units i ací alterna la televisió amb la docència.

Ha publicat tres llibres especialitzats en la seua matèria i, a més, té una finestra oberta sobre estos aspectes en el programa d'Ana Rosa Quintana.

Lluïa Riaño moderarà el debat

A més de Jesús Vázquez i Mario Picazo, Lucía Riaño completa el trio de presentadors ja que estarà al capdavant del debat setmanal.

Igual que en el seu anterior entrega, la producció de "Supervivents" anirà a càrrec de Magnòlia TV ("Camera Café", "Desafio bajo cero"), la companyia italiana que ja ha realitzat el mateix reality xou per a RAI Due.

Mario Picazo: “Un parèntesi en la meua carrera”

A pocs dies de la seua partida, Mario Picazo està preparant tot el que és necessari per a esta aventura. Un llarg viatge i moltes adversitats l'esperen a Hondures, però l'home del temps està molt animat davant d'este nou repte professional.

Segons informa Telecinco en el seu web, Picazo assegura que esta aventura serà un parèntesi en la seua carrera com a home del temps, però afirma que tornarà als informatius de Telecinco per a continuar amb el treball que sempre ha exercit.

Encara que es considera tot un aventurer, sap que en l'illa l'esperen situacions molt difícils, i el seu odi cap a la calor i a la humitat li complicaran la seua permanència en l'illa.

Època de tempestats tropicals

Esta edició de 'Supervivents' tindrà un problema incrementat. Els concursants estaran en l'illa durant una part de l'època de tempestats tropicals. La calor, els insectes, els taurons, i l'aïllament de concursants, més dur que el de l'any passat, són altres de les dificultats a què hauran d'enfrontar-se estos 'famosos'.

Notable audiència

En la seua primera edició en Telecinco, “Supervivents: Perduts en el Carib” va ser recuperat amb encert per la cadena de Fuencarral, després de diverses entregues en Antena 3 baix el nom de “L'Illa/selva dels famosos” o “Aventura a Àfrica”. A pesar d'un començament titubejant, el concurs de telerralitat va mostrar finalment un notable rendiment en les seues gales del prime estafe del dimarts (entorn del 23% de quota).

L'actriu i presentadora italiana Carmen Russo es va fer amb el triomf final d'una experiència on els participants -sis hòmens i set dones- van integrar un únic equip i van competir entre si per fer-se amb el premi final de 200.000 euros i un vehicle tot terreny.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele