lunes, 23 de abril de 2007

CARLOS SOBERA FARÀ DOBLET A L'ESTIU


Antena 3 continua apostant pels concursos d'èxit contrastat a nivell mundial i continua convençuda que el presentador ideal per a estos programes és Carlos Sobera.

La cadena de Planeta està buscant recanvi per a “qui vol ser milionari?”, que descansarà a partir del mes de juny. Segons ha pogut saber Vertele, Antena 3 ha proposat a Carlos Sobera que relleve Juan I Medio en la conducció de “1 vs. 100” -que s'emet actualment en cap de setmana-, aprofitant la vinent estrena del nou programa “Paranoia nacional”, que arrancarà el 5 de maig amb Juan I Mig al front.

Al mateix temps Sobera es posaria també al capdavant de “Jeopardy”, un joc cultural ja clàssic, amb més de 25 anys de vida, que està sempre en les primeres posicions dels rànquings d'audiència per sindicació en EE.UU.

D'esta manera, Sobera farà “doblet”, encara que no està decidida la posició de cap dels dos concursos en la graella de la cadena de Planeta. Un d'ells podria substituir al “Milionari” mentres que l'altre serà el “comodí”, mantenint-lo en la reserva o emetent-lo en cap de setmana, segons les necessitats programació.

“Jeopardy”, un clàssic incombustible

“Jeopardy” és un programa de la factoria Sony – King World que lidera sistemàticament els audiències en els programes en sindicació que es 21 emeten en Day estafe als Estats Units.

Creat fa més de 25 anys, “Jeopardy” té diàriament més de deu milions d'espectadors i supera àmpliament a la versió americana de “qui vol ser milionari?”, sempre en emissió diària.

Roger King, de CBS - Paramount Televisió, va anunciar recentment que als Estats Units s'ha firmat un contracte perquè “Jeopardy!” seguisca emetent-se en sindicació fins a la temporada 2011-12. A pesar de portar més de vint anys en antena és el tercer programa més vist en sindicació després d'un programa esportiu i “The Wheel of fortune”, la mare americana de “La ruleta de la sort”.

“Jeopardy!” és un concurs de preguntes en què el joc gira entorn d'una sèrie qüestions basades en diverses matèries com ara història, literatura, cultura, ciència... Cada dia participen en el joc tres concursants que han d'anar seleccionant una sèrie de caselles d'un gran panell per a endevinar les respostes correctes. En total, els concursants disposen de fins a 61 pistes per joc, però estes pistes estan plantejades en forma de resposta, a la qual ells han de respondre en la forma d'una pregunta per a anar acumulant diners. Ejm.: “És un plat compost fonamentalment d'arròs, molt popular a Espanya”. La resposta que el concursant haguera de donar seria: Què és una paella?”.

Es considera que “Jeopardy”, junt amb “La ruleta”, és un dels millors concursos de la història però a Europa no ha tingut massa oportunitats.

És una bona notícia que es puga veure a Espanya, produït per Martingala, que és també responsable del “Milionari” i de l'edició espanyola de “The Wheel of fortune”, que presenta Jorge Fernández.

Gran èxit de “1 contra 100” a França
“1 vs. 100”, un programa de la factoria Endemol, té un èxit irresistible a França, en TF1, en tira diària, encara que ha collit resultats desiguals en la seua emissió a Espanya en cap de setmana. Té bones dades d'audiència en diumenge (un 18% en la seua última emissió), mentres que obté resultats més discrets en la seua edició sabatina.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele