viernes, 20 de abril de 2007

CARLOS LATRE S'INCORPORA A "CHANNEL Nº 4"


El humorista i imitador Carlos Latre s'incorpora al planter de col·laboradors habituals de “Channel núm. 4”, el magacín de les vesprades de Quatre. Així ho va reconéixer ahir el showman durant la seua visita com invitat al programa de Gestmusic que conduïxen Ana García Siñeriz i Borís Izaguirre.

Després dels seus primers treballs en la cadena de Sogecable, on no va tindre sort amb el xou esportiu “Maracána 06” i la posterior sitcom “El món de Chema”, Latre torna ara a treballar en el mateix plató (el de “Cròniques Marcianes”) que més alegries li ha reportat a la seua carrera.

Descobert per Sarda

L'imitador més cèlebre del país durant les últimes temporades va botar a la fama de la mà de Javier Sarda en les reeixides “Cròniques Marcianes” de Telecinco. Posteriorment, va protagonitzar diversos especials d'humor per a la cadena de Fuencarral, “Latrelevisión”, que també van comptar amb el respatler del públic.

Després de la despedida del programa de Gestmusic, al juny del 2005, va fitxar a finals d'eixe any per Quatre, la nova cadena generalista en obert de Sogecable. El seu primer treball va ser per al xou esportiu “Maracaná 06”, un programa que pareixia estropellat des del principi després de la fugida a última hora de l'exfutbolista i presentador Michael Robinson.

En “Maracaná”, Latre imitava a tot tipus de famosos, sobretot relacionats amb el món de l'esport rei. El programa presentat per Paco González, que s'emetia en el prime estafe dels dilluns, va aguantar només una temporada i, en esta, va ser retirat als dos mesos per la seua baixa audiència.

Poc després, Latre es va embarcar en la seua primera aventura de ficció, la sitcom “El món de Chema”. Produïda i protagonitzada per ell mateix, tampoc va comptar amb el suport de l'audiència i molt menys de la crítica. Al poc d'estrenar-se, va ser desplaçada dels dilluns als dissabtes fins que va esgotar, també amb escassa fortuna, els seus tretze capítols corresponents.

En els últims mesos, les seues aparicions televisives han sigut esporàdiques i sempre com invitat en programes com “Vaja setmaneta” (ETB-2) o el concurs de Nico Abad, “Gran Slam” (Quatre), entre altres.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele