miércoles, 4 de abril de 2007

"THE GONG SHOW" APLEGARÀ A TVE 1


El concurs que dóna el seu "minut de glòria" a artistes amateurs TVE-1 s'ha decantat per la humorista Paz Padilla per a presentar la versió espanyola de "The Gong Xou", segons ha pogut saber Vertele.Com.

La cadena pública preveu estrenar a finals de maig o principis de juny este concurs de prime estafe, produït per Bumerang ("Canvi radical", "En antena", "El diari de Patricia"), en el que artistes amateurs se sotmetran al dictamen d'un jurat.

TVE buscava per a conduir "The Gong Xou" -que a Espanya podria anomenar-se simplement "El Gong"- a un comunicador/a amb perfil de "showman", capaç de desenvolupar múltiples facetes humorístiques i interpretatives. Un altre dels noms en el que espensava per a presentar l'espai era Anabel Alonso.

Humorista, actriu i presentadora

Paz Padilla va presentar en TVE-1 el passat estiu el concurs "Fins que la tele ens separe", de la productora Gestmusic. Anteriorment, va treballar per a diverses cadenes de la Forta en què va conduir el programa de màgia "Shalakabula". A la tardor, va doblegar la pel·lícula "El ratolinet Pérez", junt amb Fran Perea.

Paz Padilla treballava en un hospital fins que es va presentar al càsting de "Geni i Figura" en Antena 3. Des de llavors, ha intervingut en nombrosos programes com "Què em dius" en Telecinco -va substituir a l'estiu a Belinda Washington-, "Cròniques Marcianes", també en Telecinco, "El Club de la Comèdia" en Canal +, la sèrie "Ala...Dina" en TVE-1, "El Refugi", "In fraganti", "Vídeos Vídeos" en Antena 3, "El Club dels viatgers" en Telecinco, "Nit de Paz" en Telemadrid i "Eixos bojos baixets" en Antena 3 entre altres.

Es fugirà del "frikisme" i es potenciarà la "sorpresa"

La versió espanyola de “The Gong Xou” fugirà de l'aire “frikie” o “extravagant” que solen tindre estos concursos de talent. El seu principal objectiu serà sorprendre a l'espectador amb l'habilitat del concursant, més que buscar la seua ridiculització.

El programa tindrà un aire modern i tractarà d'adaptar-se als nous temps, reflectint per exemple l'esperit del fenomen “YouTube”, que està servint d'aparador per a molts artistes amateurs com el grup “OK Go”, que va botar a la fama a través del famós portal d'intercanvi de vídeos.

TVE i la productora iniciaran en breu un procés de càsting per unes quantes ciutats espanyoles per a seleccionar als futurs concursants.

Programa d'èxit als Estats Units


“The Gong Xou” és un mític concurs de talent americà que dóna l'oportunitat a artistes amateurs de mostrar la seua habilitat davant d'un jurat. Este valora la intervenció dels participants, atorgant punts canviables per diners si els agrada, o interrompent la seua actuació amb un fort “gong” quan són eliminats.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele