jueves, 12 de abril de 2007

LA 2 AVANÇA "LA 2 NOTICIAS" A LES 20'30



A partir de dilluns que ve, i amb motiu de la renovació de La 2 promesa per la nova directiva de TVE, l'informatiu de Mara Torres passarà a emetre's de 20:30 a 21:00 hores.

'La 2 Notícias' canvia d'horari. A partir de dilluns que ve 16 d'abril, l'informatiu que de Dilluns a Divendres presenta Mara Torres passarà a emetre's de 20:30 a 21:00 hores. Es tracta del primer canvi de la promesa renovació de La 2, que començarà a escometre's des de la setmana que ve.

D'esta manera, el horari de màxima audiència de La 2 s'avança a les 21:00 hores, en compte de les 22:30 com començava actualment. La intenció de TVE és complementar les ofertes de TVE1 i TVE2. Amb esta reforma, s'evita també que els horaris de màxima audiència de La 2 donen començament quan les ofertes de les altres cadenes ja han arrancat.

La 2 prepara a més una renovada oferta de sèries entre les que destaca la tercera temporada de 'Mujeres desesperadas', que s'estrena dimecres que ve. Contarà també amb una versió de 'La hora Chanante' de Paramount Comedy.

TVE vol d'esta manera frenar la caiguda d'audiència del seu segon canal, que s'ha desplomat des de l'arribada de Quatre i la Sexta.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele