martes, 11 de marzo de 2008

"9 DE CADA 10" S'ESTRENA EN LA 1

L'1 de Televisió Espanyola estrena este dimecres, a les 00:00 hores, '9 de cada 10', un nou programa d'humor i actualitat, realitzat en col·laboració amb Gestmusic i presentat pel periodista Toni Clapés, que mostrarà cada setmana el món de les dades estadístiques passats pel filtre de l'humor.

Cada setmana, dos equips formats per tres humoristes o personatges populars amb reconegut sentit de l'humor, competiran en enginy i gràcia a l'hora d'encertar i comentar els resultats d'enquestes i estudis d'opinió d'allò més molt variat.

L'espai es nodrirà de la infinitat d'estudis estadístics elaborats per organismes oficials, fundacions i estudis de mercat i d'altres que el programa farà expressament a través de distintes pàgines en Internet.

Diverses rondes

El programa s'estructura en diverses rondes. En la primera, els participants valoren quals han sigut els temes de l'actualitat de què més s'ha parlat durant la setmana. El rànquing s'elabora amb les notícies que més interés hagen despertat en Internet en els últims set dies.

A partir d'ací, successives rondes en què jugaran amb enquestes i estadístiques de qualsevol tipus i que sempre donaran peu a comentaris humorístics i a respostes absurdes. Hi haurà jocs en què calga esbrinar la dada que falte, altres en què es donarà un resultat i caldrà esbrinar si és verdader o fals, i altres en què el que se Sabran seran les respostes i caldrà descobrir la pregunta.

A què ol el 61 per cent dels espanyols?, Som igual de desconfiats que els suecs?, tenen els mateixos hàbits culinaris catalans i madrilenys?.... L'objectiu del programa és prendre's amb humor les estadístiques i els sondejos i descobrir estudis d'allò més curiós.

Format d'èxit

'9 de cada 10' és la versió espanyola de '8 out of 10 cats', format creat en Gran Bretanya i que ha sigut realitzat amb èxit en uns quants països. En el seu país d'origen va ser estrenat en Channel 4 i s'han fet ja cinc edicions. A més, ha sigut emés a Dinamarca, Alemanya, Noruega i Suècia.

El presentador: Toni Clapés

El periodista Toni Clapés té una llarga trajectòria en televisió, on ha participat en programes com 'Tot per l'audiència', 'Crónicas Marcianas' --on va fer populars les seues imitacions de personatges com Ricardo Bofill o Lluís Llongueras--, 'Sense Títol', 'Persones humanes' o 'Solvència contrastada'. A més de col·laborar en espais esportius, ha presentat i dirigit xous com 'Efectes Secundaris', 'Dilluns Clapés', i 'Formula Magistral'. Actualment col·labora en 'No me digas que no te gusta el fútbol', en La Sexta.

En ràdio, va iniciar la seua carrera en la Cadena Ser, amb Jordi Hurtado, Andreu Buenafuente, i en "La Ventana" de Javier Sardá. Des de 1997, ha dirigit i presentat "Versió Original", en Catalunya Ràdio, actualment en emissió en RAC1 amb el títol "Versió RAC1".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele