miércoles, 12 de marzo de 2008

ANA OBREGON S'INCORPORA A "HOSPITAL CENTRAL"

Ana Obregón encarnarà finalment una biòloga en la intervenció que l'actriu realitzarà en la nova temporada de “Hospital Central”, segons confirma la premsa a través d'internet.

Obregón serà un dels personatges estrela de la quinzena temporada de la veterana sèrie de metges. La seua participació serà de tres a cinc capítols, en els que interpretarà a una biòloga que arriba al central per a combatre un inquietant virus que aguaita el famós hospital.

Dóna la casualitat que l'actriu es va llicenciar en biologia abans de dedicar-se al món de l'espectacle, un aspecte que ha recordat moltes vegades i que ha sigut objecte de burla per part de la premsa.

Videomedia hauria aconseguit evitar d'esta manera un detall que es considerava important dins de la productora i que, al seu parer, haguera perjudicat la imatge de serietat que transmet la sèrie. Ana Obregón encarnarà una professional de la biologia però no "es posarà bata de metge".

Curiosament, “Hospital Central” va ser la sèrie que al setembre del 2006 es va convertir en el botxí de l'última ficció protagonitzada i ideada per l'actriu, “Ellas y el sexo débil” en Antena 3.

Assegura que Telecinco emetrà una nova temporada de "Ana y los siete"

Però la relació laboral de l'artista amb Telecinco podria arribar més lluny, ja que assegura que tornarà a la cadena amb una nova etapa de “Ana y los siete”. No obstant això, l'actriu no té cap titularitat sobre l'obra audiovisual, que pertany Star Line Productions.

De fet, ambdós parts es van enfrontar en els tribunals per haver decidit la productora de Juan Alexander gravar els dos últims episodis sense la presència de l'artista. En primera instància, Obregón va aconseguir parar l'emissió dels dits capítols però la justícia va acabar reconeixent que la productora era l'ama d'eixa idea i que Ana tan sols havia escrit la idea de l'argument.

L'actor Pedro Casablanc s'incorpora al repartiment de “Hospital”

Un nou mèdic cirurgià s'incorporarà a la plantilla de “Hospital Central” en la seua quinzena temporada: Fernando Mora -personatge que interpretarà l'actor Pedro Casablanc-, un professional experimentat i conciliador que s'ha mantingut apartat durant dos anys de l'exercici de la Medicina per motius que els seus companys desconeixen, informa la cadena en una nota.

La incorporació de Pedro Casablanc a l'elenc d'actors de la sèrie -integrat per Nacho Fresneda, Roberto Drago, Patricia Vico, Antonio Zabálburu, Fátima Baeza, Iván Sánchez, Beatriz Segura, Jesús Olmedo, Marisol Rolandi, Elia Galera, Carolina Cerezuela, Carles Francino i Marián Álvarez- s'unix als fitxatges de Fran Perea, Juana Acosta i David Andrade.

“Hospital Central” va tancar la seua passada entrega de capítols amb una mitjana de 4.198.000 espectadors (25,3% de share), xifres que van convertir a esta producció de Telecinco i Videomedia en la segona sèrie més vista de la temporada.

Fernando Mora guarda un misteriós secret

Fernando va ser el metge adjunt de Maca en un hospital de Sevilla, un gran professional a qui ella considera el seu “mestre” per l'experiència tan positiva adquirida al seu costat durant el temps que va estar davall la seua supervisió. Des de llavors, s'ha forjat entre ells una gran amistat que no han abandonat a pesar de la distància.

Fernando és molt atent en la seua relació amb els altres: sempre té una paraula d'ànim, un comentari sobre l'equip de futbol favorit dels zeladors i un detall galant per a les dones que el rodegen. No obstant això, és molt reservat en la seua vida privada. A pesar de l'amistat que els unix, ni la pròpia Maca coneix l'estat actual de Fernando. Sap que va ser casat i es va separar, que té un fill que ja ha de rondar els 20 anys, que els seus pares encara viuen i que es va educar a Alemanya perquè els seus pares havien emigrat, però a penes té informació de la situació actual del seu amic.

A nivell professional, ha estat apartat de l'exercici de la Medicina per motius que els seus companys desconeixen. Davant de la insistència de Maca, ha decidit acceptar un període de prova per a comprovar si pot tornar a convertir-se en el gran professional que sempre va ser.

Pedro Casablanc

Pedro Casablanc ha intervingut en “R.I.S. Científica”, “Motivos personales”, “Génesis”, “Los hombres de Paco”, “El Comisario”, “Policías en el corazón de la calle”, “Compañeros”, “Periodistas”, “¡Ay, Señor, Señor!” i “Éste es mi barrio”, entre altres sèries. En els seus crèdits cinematogràfics figuren pel·lícules com “Manolete”, “Nana mía”, “Los recuerdos de Alicia”, “Balada para un adiós”, “Días contados”, “No te fallaré”, “Cosas nuestras”, “Extraños”, “Los años bárbaros”, “Don Juan” i les tv movies de Telecinco “Masala” i “Diario de un skin”, entre altres títols. En teatre, ha treballat en les obres “Marat-Sade”, “Hamelin”, “Antígona o la felicidad” i “Últimas palabras de Copito de Nieve”.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele