lunes, 31 de marzo de 2008

LA 1 PREPARA UNA NOVA SERIE

La cadena pública està satisfeta amb els resultats que la sèrie 'Herederos' ha registrat al llarg de la seua primera temporada. A pesar de no aconseguir grans audiències, la sèrie ha sabut fer-se un buit i el que és més important ha comptat amb el respatler de la crítica. Per això, TVE ha decidit acceptar una nova proposta de Cuarzo.

La productora de Ana Rosa porta unes quantes setmanes preparant 'Fuera de lugar', la que serà la nova comèdia de la cadena pública. El rodatge de la sèrie comença ja, i arribarà a antena abans de l'estiu. TVE té la intenció de presentar oficialment la sèrie la setmana que ve.

Segons ha conegut la premsa especialitzada en televisió el plató de la sèrie estarà instal·lat en l'Estudi 2 de l'Àlber, molt prop del de 'Herederos'. La sèrie estarà protagonitzada per José Luis García Pérez ('Un paso adelante', 'Ana y los 7'), acompanyat per Lola Herrera ('Un paso adelante', 'La casa de los líos'), Natalia Dicenta ('El Comisario'), Angie Cepeda ('Vientos de agua'), Pau Durá ('Siete Vidas', 'Con dos tacones'), Juanma Lara ('Fago') i Amparo Valle ('MIR', 'Hospital central').

La vida d'un advocat canvia de la nit al dia

La nova producció de Cuarzo narrarà les vivències d'un advocat (José Luis García Pérez) que veu com de la nit al dia la seua vida dóna un gir de 180 graus. Ell, pare de família, amb un bufet i un estatus de vida alt perdrà tot pel que durant anys ha lluitat. Veurà com la seua vida perfecta se'n va al trast sense que puga posar cap remei. Fora de lloc, amb una situació no desitjada, haurà d'afrontar el seu nou futur començant des de zero.

Segona sèrie de Cuarzo

Així les coses, La 1 acollirà en la seua graella el segon projecte de ficció amb el segell de Cuarzo. La productora compta amb diversos projectes de sèries, encara que la primera a veure la llum va ser 'Hereus', l'últim trimestre del passat any.

La sèrie que protagonitzen Concha Velasco, Álvaro de Luna i Fabio Testi, entre altres, va tancar la seua primera temporada el passat mes de febrer. 'Herederos' tornarà a La 1 amb noves trames i històries, ja que la cadena ha renovat la sèrie per 23 nous capítols, quan allò més habitual sol ser la mitat. Un altre exemple de la confiança que la cadena ha depositat tant en el producte com en la pròpia productora. La sèrie va collir el seu millor resultat el 20 de novembre a l'obtindre el suport del 18,4% de l'audiència (3.405.000).

Cuarzo, nominat

La productora de Ana Rosa Quintana travessa per un dels seus millors moments. De fet, un dels seus formats propis, '¿Quién mató a a J.C?', ha sigut nominat en la categoria de concursos, en la 48 Edició, dels prestigiosos premis internacionals de televisió Rose D'Or. Un total de 402 programes de 34 països han participat en la present edició, d'estos guardons que s'entreguen anualment, des de 1961. Enguany són tres els formats espanyols nominats, '¿Quién mató a J.C.?' i 'DNA', en la categoria de concurs i 'Muchachada nui' en la categoria de comèdia.

'¿Quién mató a J.C.?' conté tot l'atractiu d'una sit-com de misteri, irònica i sarcàstica amb el seu gènere, amb l'afegit d'un impactant concurs. Cada dia J.C. És assassinat, sempre en estranyes circumstàncies, i cada dia els concursants es convertixen en detectius ocasionals per a endevinar qui ho va fer, amb l'ajuda d'una sèrie de claus aparegudes durant la sit-com i els interrogatoris conduïts per l'Inspector Sánchez.

Quars Produccions conta en el seu catàleg internacional amb més de 30 títols, entre els que es troba a més de '¿Quién mató a J.C.?', el programa 'Secret Millonaire' que va ser guardonat en 2007 amb la Rosa d'Or en la categoria de Millor Reality, produït per RDF, i estrenat en Channel 4 en 2006.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele