jueves, 27 de marzo de 2008

LA SEXTA LI FURTA A TELECINCO "CAIGA QUIEN CAIGA"


La Sexta acaba de llevarli a Telecinco "Caiga quien Caiga", un dels programes més veterans de la cadena controlada per Mediaset, segons informa la premsa.

La Sexta començarà a emetre l'espai a l'abril i, en principi, no compta amb Manel Fuentes, el conductor del programa, perquè té contracte directament amb Telecinco.

Açò no preocupa en principi als directius de laSexta, convençuts que, en este cas, el format és més important que les persones.

Noves cares i nou decorat

El nou "Caiga Quien Caiga" que s'emetrà en laSexta comptarà amb noves cares, nou decorat i altres sorpreses que enriquiran el format d'èxit, segons informa la cadena en una nota.

La producció anirà a càrrec de Cuatro Cabezas, productora incorporada recentment al grup internacional Eyeworks que compta amb nombrosos formats d'èxit d'actualitat, entreteniment i ficció en més de 15 països de tot el món.

"CQC" està present en les pantalles d'Itàlia, Argentina, Xile i Brasil i ha comptat amb edicions a França i Israel.

Segons la nota de laSexta, “CQC” s'identifica totalment amb la programació d'entreteniment de la cadena, centrada en l'humor i l'actualitat, amb els tres formats que són els seus referents i senyes d'identitat: “Se lo que hicisteis”, “El Intermedio” i “Buenafuente”.

Telecinco va assegurar que tornaria a la cadena a la primavera

"Caiga Quien Caiga", l'informatiu satíric presentat per Manel Fuentes, Juanra Bonet i Leandro Rivera, va despedir a finals del passat gener la seua quarta temporada en Telecinco.

Segons va informar llavors la cadena, el programa produït per Cuatro Cabezas ("Hermanos y detectives", "Punto.doc"), tornaria esta primavera darrere d'un descans d'uns quants mesos.

Desgast d'audiència

Després del seu passe a laSexta, pareix clar que Telecinco ha decidit finalment no renovar "CQC" a causa del desgast patit en este 2008 pel programa, que va viure un notable davallada d'audiències respecte al seu acceptables registres de la passada tardor.

Des de la seua tornada després de les vacacions de Nadal, "CQC" va collir una discreta marca en el batega night dels dimecres del 14.3% de quota de pantalla i 1.179.000 espectadors (en tres emissions).

El programa d'humor, superat clarament per les ofertes d'Antena 3 ("Tarragona, paraíso en llamas", "GPS, Testigo Directo"), no va quallar com s'esperava en el seu trasllat del prime estafe del divendres a la franja de mitjanit.

D'esta manera, "Caiga Quien Caiga" va tancar esta, la seua temporada més fluixa, amb una mitjana global del 17% de share i 1.140.000 fidels (des del passat 25 de setembre).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele