miércoles, 5 de marzo de 2008

DILLUNS COMENCEN LES SEMIFINALS DE "TIENES TALENTO"

Dilluns que ve 10 de març, comença l'espectacle amb les gales en directe de 'Tienes Talento'. Nuria Roca, acompanyada de Eduardo Aldán, serà la mestra de cerimònies de les cinc semifinals i de la gran final del talent xou en què el guanyador s'emportarà un premi de 150.000 euros. Però per a això caldrà esperar. El dilluns arranquen les semifinals en què 60 aspirants a artista hauran d'enfrontar-se una vegada més als veredictes implacables dels jutges Natalia Millán, Josep Vicent i Miqui Puig.

Només els que Tenen Talent han pogut arribar a esta fase, però ara hauran de demostrar una miqueta més: hauran d'aprendre a temperar els seus nervis i fer les seues demostracions en directe davant del públic.

I hauran de fer-ho bé, perquè a més del veredicte del jurat se sotmetran també al dels espectadors, els nous jutges en esta etapa del programa. Serà la prova definitiva per a aconseguir l'anhelat passe per a la final i poder optar als 150.000 euros que hi ha en joc.

Tensió fins al final

En els càstings s'ha vist una varietat immensa d'estils i personalitats, que han suposat al jurat, moltes vegades, una gran dificultat per a decidir qui mereixia el pas a la següent fase. Eixa tensió es va mantindre inclús en l'últim programa, La decisió final, emés el diumenge 2 de març, quan va quedar oberta l'elecció del semifinalista número 60.

Finalment, cada un dels tres jutges va proposar un candidat - Natalia Millán es va decantar per Elisa, una jove cantant; Miqui Puig es va posicionar a favor del malabarista Antonio Ramírez; i Josep Vicent va apostar per Fallen Angelz, un grup de ballarins de breakdance- perquè el públic triara amb els seus vots quin d'ells mereixia l'últim lloc en les semifinals. El dilluns 10 de març es coneixerà en directe qui és el triat.

La mecànica

Esta decisiva segona etapa es compondrà de 5 Semifinals. En cada una d'elles competiran 12 concursants, dels que només dos passaran a la final. En cada actuació, el sempre implacable jurat compost per Miqui Puig, Natalia Millán i Josep Vicent farà la seua valoració. A més, continuaran amb una arma en el seu poder: el polsador que els permet donar un final anticipat quan ho creguen convenient. Si s'activen les tres X, l'actuació haurà d'acabar-se. Però el que realment ha de veure en la decisió final és el públic, que amb els seus vots decidirà qui mereix un lloc en la final. A cada un dels participants li correspondrà un número de telèfon perquè l'audiència decidisca des del primer minut de la gala. El més votat passarà directament a la final. L'altre lloc el decidiran els jutges entre el segon i el tercer més votats.

Així, accediran a la Gran Final, que se celebrarà el 14 d'abril, 10 concursants, que competiran pels 150.000 euros del premi. El guanyador serà el que reba més vots de l'audiència. Això sí, cada un dels jutges tindrà el seu favorit i podrà opinar respecte d'això...

Nuria Roca presentarà a cada un dels concursants i acostarà als espectadors les històries personals de cada un d'ells. A través d'imatges, els aspirants a artistes podran veure tots els passos que han hagut de donar per a arribar a estes semifinals. Per la seua banda, Eduardo Aldán acompanyarà als semifinalistes abans i després de les seues actuacions i arreplegarà les seues reaccions. Serà la persona encarregada de descriure com es prepara i com es desenrotlla la posada en escena de cada un dels que opten a un posat a la Gran Final.

El dilluns, primera gala

El dilluns 10 de març s'alçarà el teló de les gales en directe. En un espectacular plató amb públic en viu els participants hauran de demostrar tots els seus dots sobre l'escenari. Entre els dotze semifinalistes d'eixa primera gala hi ha ballarins, cantants, mags i humoristes.

Alguns d'ells, com el xiquet cantant Wilfredo Caballero i el ballarí amb Síndrome de Down, Miguel López, han protagonitzat alguns dels millors moments de la fase de càstings en teatres de "Tienes Talento".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele