martes, 4 de marzo de 2008

LA 1 HA ADQUIRIT ELS DRETS DE "8 OUT OF 10 CATS"


La 1 ha adquirit els drets del programa “8 out of 10 Cats” (8 de cada 10 gats), veterà magacín d'actualitat i humor emés en la televisió britànica Channel 4 des de fa diverses temporades. La cadena pública l'estrenarà esta primavera en horari de Maxima audiència.

Segons ha pogut saber la premsa televisiva, la versió espanyola es titularà "9 de cada 10 dentistas" i estarà conduïda per l'humorista català Toni Clapés, que torna a la televisió nacional darrere d'una llarga trajectòria en la ràdio i TV de Catalunya.

Clapés, que des de 2005 dirigix i presenta cada vesprada el programa "Versió RAC1" en l'emissora del Grupo Godó, és un polifacètic periodista amb molts registres que hi ha presentat i col·laborat en diversos programes de ràdio i televisió, especialment en Catalunya Ràdio, TV3 ("Societat limitada") i City TV ("Dilluns Clapés").

Per al gran públic, a Toni Clapés se'l recorda per la seua col·laboració durant diverses temporades en el mític programa "Crónicas Marcianas" de Telecinco.

Un show irreverent basat en enquestes d'opinió

El títol del programa que produïx Endemol prové del famós eslògan de publicitat del menjar per a gats Whiskas en el que s'afirmava que "8 de cada 10 gats prefieren Whiskas".

"8 out 10 cats" está plantejat com un xou irreverent basat en enquestes d'opinió i en els sondejos produïts per una gran varietat d'organitzacions, a més de nous tests encarregats pel propi espai.

Cada temporada es dividix en aproximadament 8 entregues. En cada programa, dos grups diferents de famosos capitanejats per humoristes, examinaran els resultats i competiran per a veure qui entén millor la situació de què es parla.

Els temes triats poden anar des de l'últim juí de Michael Jackson -"Culpable o innocent?", a la situació política d'Espanya -"Preferixes a Zapatero o a Rajoy?"- o els reality shows -"Què t'agrada més, Gran Hermano o Supervivientes?".

Jimmy Carr presenta el programa britànic, acompanyat dels capitans d'equipo Sean Lock i Jason Manford. Espanya és el sext país que emetrà el format, després d'Alemanya, Dinamarca, Noruega, Regne Unit i Suècia.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele