lunes, 17 de marzo de 2008

TINDRA LA SERIE "URGENCIAS" UNA TEMPORADA 15?

La cadena NBC vol emetre una nova temporada de la sèrie mèdica més veterana de la televisió. Es tracta de la temporada 15 i a fi de mantindre's comptarà amb la presència de nous personatges, com Aida Turturro, que va recrear a una alumna de 'Los Soprano', com una víctima d'un accident de tràfic. L'australià David Lyons podria passar a ser un nou mèdic que perd la memòria.

Segons una informació de "The Reporter", arreplegada per Otr/press, la cadena NBC hi ha negociat durant els últims mesos amb la productora Warner Bros per a tirar endavant esta nova temporada. El que no està clar és el nombre d'episodis amb què contaria, però es remena que menys d'allò més habitual a causa de la passada vaga de guionistes.

Pèrdua d'audiència en l'última temporada

Encara que els rumors apuntaven que la 14 seria l'última temporada de 'Urgencias', John Wells, productor executiu de la sèrie, va comentar coincidint amb l'emissió del capítol 300 que li agradaria comptar amb una nova temporada completa, segons una informació arreplegada per Otr/press.

Els seguidors de la sèrie segur que esperen ansiosos una nova temporada de 'Urgencias', sèrie a què ells mateixos van alçar al número 1 dels programes televisius durant diversos anys i la van fer romandre entre els 10 primers durant una dècada. No obstant això, l'última temporada va perdre pulmó entre els espectadors, de manera que va caure fins al lloc 48 amb els seus pitjors resultats.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele