sábado, 8 de marzo de 2008

MARTINA KLEIN FITXA PER LA SEXTA

La Sexta ha fitxat la model Martina Klein per a presentar "Celebrities", un ambiciós magacín setmanal dedicat al món dels famosos nacionals i internacionals.

Produït per Globomedia, la cadena privada preveu estrenar el programa a mitjan este mes de març en la nit dominical.

En coherència amb la línia editorial de laSexta, que seguix fidel a la seua filosofia inicial de no emetre programes de "cor" o "xafardeig", el nou espai “Celebrities” no s'interessarà per les vides privades dels personatges sinó que se centrarà en els seus projectes professionals i en el glamour que els rodeja.

Martina Klein connectarà amb un equip de corresponsals destacats en les capitals mundials del glamour -Londres, París, Los Ángeles i Nueva York, que mostraran l'estil de vida de les estreles més importants de la crònica social mundial.

Acabada de separar del cantant Álex de la Nuez, la seua parella durant els últims nou anys, Martina Klein bota de les passarel·les a la conducció de programes.

D'esta manera, la model argentina però establida a Espanya des de fa anys seguix els passos de Judit Mascó, que va debutar com a presentadora al capdavant de “Supermodelo”. Precisament, la pròpia Martina Klein també va acudir ocasionalment com invitada al concurs reality de Cuatro per a opinar sobre les concursants.

Va col·laborar en el programa de laSexta "Planeta Finito"

Martina Klein (Buenos Aires, 1976) ja va col·laborar amb laSexta la passada temporada com a conductora d'una de les entregues del programa de viatges “Planeta Finito”, en el que la model va recórrer per als espectadors la Toscana italiana.

La setmana passada va visitar el programa de Julia Otero

Martina Klein compagina la seua activitat en les passarel·les i la publicitat amb intervencions en programes de televisió. De fet, dimecres passat va acudir al programa de xiquets que conduïx Julia Otero en TV3, “No em ratllis!”.

Trajectòria de Martina Klein

Martina treballa com a model des del 1992. En 2000 va ser triada Model de l'Any en Cíbele (Madrid) i en 2001 i 2007 Dona de l'Any per la revista GQ. Els lectors de "Hola" la van triar, també llavors, La dona més atractiva. Ha treballat per a les revistes de moda més prestigioses del país. En televisió ha sigut contertuliana de "Las mañanas de Cuatro". Les passarel·les més importants del món han disfrutat de la seua presència i firmes espanyoles i internacionals han comptat amb ella per a lluir els seus models, sent fotografiada pels professionals del sector amb més renom.

En els últims temps compatibilitza el seu treball com a model amb la seua labor com a columnista, en periòdics com El periódico de Cataluña i La Vanguardia, i en la revista Marie Claire.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele