jueves, 27 de marzo de 2008

LYDIA BOSCH S'INCORPORARA AL REPARTIMENT DE "LOS SERRANO"

És una de les actrius més populars al nostre país i ha encarnat personatges inoblidables de la ficció televisiva -Alicia Soller en 'Médico de familia' i Natalia Nadal en 'Motivos personales', entre altres interpretacions-, demostrant la seua amplitud de registres i la seua capacitat per a abordar distints gèneres.

Lydia Bosch s'ha incorporat a l'elenc de 'Los Serrano' per a donar vida a Elena, la germana de Lucía, una psicòloga divorciada que es traslladarà a la casa de sa mare en Santa Justa per a emprendre una nova vida en companyia dels seus dos fills, Luna i Juan.

Per a Lydia Bosch, el seu nou personatge "no està en el seu millor moment personal ja que s'acaba de separar, està en un moment molt fràgil. Amb dos fills adolescents ha de començar de zero. Crec que totes les inseguretats amb què s'ha d'enfrontar en este moment de la vida fa que siguen un personatge molt llépol per la lluita que ha de portar entre el seu costat professional, és psicòloga, i els conflictes quotidians amb els seus fills i amb tot el món 'serrano' amb el que es troba i amb el que feia anys que no tenia relació".

L'arribada d'Elena a la família Serrano no serà tot lo "dolç" que ella haguera desitjat ja que, segons l'actriu, "farà que Diego estiga especialment incòmode, és la germana de Lucía i ell acaba de començar una nova convivència amb Celia. Elena és psicòloga i treballa en el col·legi junt amb Fernando que ara no té temps per a Diego. Açò farà que Elena siga la nova terapeuta de Diego però per a ell no deixa de ser la germana de Lucía. Luna i Teté, cosines germanes, són rivals a la força perquè el seu esperit competitiu no la deixa relaxar-se. Juan ficarà a Curro en més d'un embolic, li atraurà al costat fosc de l'adolescència amb el consegüent disgust de Elena i Diego".

Haurà de reconciliar-se amb Diego

Per a Lydia, la seua incorporació a 'Los Serrano' suposa un repte i un regal, ja que "entrar en una sèrie amb tant de recorregut i amb un repartiment de tanta qualitat és una oportunitat que poques vegades et trobes en el camí".

La clau de l'èxit de la sèrie de Telecinco –Segons l'actriu- està en els seus personatges "que tots reconeixem i a més traspuen sentiment, es volen, es preocupen per tot de tots. La unió de sentiment i comèdia fa que setmana darrere setmana tingues ganes de saber com els va".

Elena haurà de llimar asprors amb el seu cunyat Diego, a què va ignorar durant el seu matrimoni amb Lucía al·legant que la separació de la seua germana i Sergi estava encara massa recent i que el taverner no es trobava a l'altura de Lucía.

Quan Elena obté el divorci després de descobrir una infidelitat del seu marit (circumstància que tractarà de mantindre en secret) es veurà obligada a emprendre una nova vida. Però el canvi no resultarà fàcil, ja que la nouvinguda haurà de renunciar a la situació privilegiada que fins a eixe moment ostentava junt amb el director d'un important museu per a començar a treballar en el Garcilaso realitzant substitucions a Fernando mentres este compagina el seu treball en el col·legi amb la redacció del seu llibre d'autoajuda.

Este canvi convertirà a Diego en pacient de la seua cunyada, una cosa que suposarà un fre per al taverner, que no gaudirà de la suficient confiança amb ella com per a parlar obertament dels seus pors i emocions.

Fiti també freqüentarà la consulta de Elena. Després de descobrir que Ana amava a Diego, el mecànic iniciarà una teràpia que desembocarà en una forta atracció cap a la psicòloga, en qui l'amo de Fiti&Son veurà un fidel reflex de la seua frustració sentimental, màximament quan descobrisca la infidelitat que Elena va patir durant el seu matrimoni.

Dafne Fernández interpretarà a Luna

Dafne Fernández s'unirà també a l'elenc de 'Los Serrano' per a interpretar a Luna, la filla major d'Elena. L'arribada de la jove a Santa Justa desencadenarà una creixent rivalitat amb Teté, que veurà en la nouvinguda una amenaça a la seua situació dins de la família Serrano.

El perfeccionisme de Luna trastornarà a la seua cosina, situació que s'accentuarà en el moment en què la nouvinguda s'incorpore a l'alumnat del Garcilaso. En el col·legi les comparacions entre ambdós no cessaran, beneficiant en tot moment a la neboda de Lucía. El rebuig de Teté es farà patent quan la seua cosina s'incorpore a la seua colla d'amics, moment en què la filla d'Elena dirigirà els seus ulls cap a Gael, el germà de Celia, pel que mostrarà una forta atracció.

Dafne Fernández és una de les jóvens promeses de la interpretació nacional. A pesar de la seua joventut, compta amb una dilatada experiència professional en el món del cine, la televisió i el teatre. La seua última interpretació en el món del cel·luloide va vindre de la mà de "La caja 507", del director Enrique Urbizu, on va coincidir amb Antonio Resines, un dels protagonistes de 'Los Serrano'. Anteriorment va treballar a les ordes de Carlos Saura en "Goya en Burdeos", Manuel Gómez Pereira en el film "Entre las piernas" i Carlos Saura en "Pajarico", entre altres treballs. No obstant això, el seu debut en el món del cine es remunta a 1996, any en què es va posar a les ordes de Gerardo Herrero en "Malena es un nombre de Tango". En televisió, ha format part de l'elenc de 'Un paso adelante' i ha intervingut com a actriu capitular en 'Hospital Central' i 'Paraíso', entre altres títols. La seua experiència professional s'estén al món del teatre, on ha participat en el muntatge "Fama (el musical)".

Nacho Montes serà Juan, el cosí de Curro

Nacho Montes donarà vida a Juan, un xiquet roín que prompte es guanyarà l'amistat incondicional del seu cosí Curro, que es convertirà en l'ombra de "el sevillano", malnom pel qual coneixeran el fill de Elena.

Esta complicitat desembocarà en continus embolics en què el menor dels Serrano serà sempre el major damnificat. No obstant això, el caràcter entabanador del xicotet Juan li lliurar-se severs castics i originarà contínues disputes entre Diego i Elena.

A pesar de la seua joventut, Nacho Montes ha aparegut en produccions per a la xicoteta i la gran pantalla. En el món de la televisió ha format part del repartiment de "El retorno de Alicia" -on va coincidir amb actors consolidats com Sancho Gracia, Manuel Zarzo o Miguel Rellán, entre altres- i 'Gominolas'. En l'apartat de cine, el seu nom forma part de l'elenc de "Sólo quiero caminar", del llorejat director Agustín Díaz Yánez, i del curtmetratge "El retorno de Alicia".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele