lunes, 17 de marzo de 2008

TORNA A LA 2 LA SERIE "SOBRENATURAL"

"Sobrenatural", la sèrie americana de misteri de TVE, torna el pròxim 26 de març amb nous capítols a la nit dels dimecres de La 2 (de 21:35 a 23:50 hores), informa la cadena en el seu avanç de programació.

"Sobrenatural" torna després de la seua breu reaparició el passat 6 de febrer, sent posteriorment ajornada a causa del trasllat del talent xou "Hijos de Babel" a la seua franja.

Cada dimecres, els germans Winchester es pujaran al seu Chevy Impala del 67 per a continuar recorrent el camí des del desert del Colorado fins als llacs de Wisconsin i investigar els estranys esdeveniments que rodegen la seua família.

Produïda per Warner Bross, la terrible història de “Sobrenatural” se centra en Sam (Jared Padalecki) i Dean (Jensen Ackles) Winchester, dos germans marcats per la mort de sa mare en estranyes i tràgiques circumstàncies quan eren xiquets.

Son pare va emprendre la busca de l'autor de la mort de la seua esposa, el que li va portar a enfrontar-se amb estranys fenòmens sobrenaturals. Ara agafen el seu testimoni i, partint de les pistes que van obtenint de son pare desaparegut, lluiten junts per a descobrir tota la veritat sobre la mort de sa mare.

Sam ha fet tot el que es puga per evitar la història de la seua família i fuig de l'obsessió de son pare per descobrir la força maligna que ha acabat amb la vida de la mare. Deixa el seu llar justa després de finalitzar l'institut a fi d'allunyar-se de la seua família.

Dean pren un camí diferent i seguix son pare a la recerca de la veritat sobre l'estranya mort de la mare dels xics. Quan Sam visita al seu germà amb la notícia que son pare ha desaparegut, no té una altra elecció que unir-se a ell en la busca de l'estranya història que rodeja la seua família.

Erick Kripke, responsable d'èxits com "Tarzán" o "Boogeyman", és el creador d'esta sèrie que pretén commoure a tots aquells que s'atrevisquen a unir-se al misteriós viatge dels germans Winchester que molt prompte continuarà tots els dimecres a la nit en La 2.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele