lunes, 10 de marzo de 2008

CAROLINA FERRE PRESENTARA UN ESPAI A LA 1

TVE ja anuncia en les seues promocions l'estrena, per a este dissabte 15 de març a les 22.30 hores, de “Yo estuve allí”, nou programa que repassarà esdeveniments mediàtics del nostre país de la mà de testimonis presencials.

Segons ha pogut saber la premsa especialitzada en televisió, la conducció anirà a càrrec de Carolina Ferre, que torna a la televisió nacional amb un espai regular després d'un any.

Precisament, l'últim treball televisiu de la presentadora contestana en una cadena nacional va ser en L'1, al maig del 2007, quan es va posar al capdavant de l'especial “Eurovisión”.

Després, Carolina Ferre va conduir el programa "Sessió hipnótica" en la televisió valenciana Canal 9 i el batega xou "Envasat al 8" en l'emissora local barcelonina 8TV, a més d'una fugaç col·laboració en el desaparegut magacín de Cuatro "Channel nº4".

La mort de Paquirri, entre les històries

La producció de “Yo estuve allí” va a càrrec de Globomedia, que també va firmar per a la cadena pública esta temporada el concurs d'humoristes "El rey de la comedia".

“Yo estuve allí" arreplegarà els testimonis de persones anònimes o famoses que van viure en primera persona grans esdeveniments polítics, socials o esportius, que van commocionar les nostres vides, perquè revisquen estos fets des del plató o des de l'escenari del fet en qüestió.

El programa recordarà, per exemple, com es van viure els últims moments de la vida del torero Paquirri, a través del testimoni d'un dels seus portalliteres, es reconstruirà la boda de Lolita o s'analitzarà l'èxit que va suposar per a Barcelona les Olimpíades de 1992, entre altres històries.

“Yo estuve allí” també recordarà les cançons que han marcat el nostre país en els últims anys. Per a això comptarà amb actuacions musicals en plató interpretades, sempre que siga possible, pels seus artistes originals.

El programa també tractarà de reviure assumptes que van marcar el nostre país i que guarden relació amb l'actualitat més recent.

La trajectòria de Carolina Ferre

Carolina Ferre (Cocentaina,Alicante, 1974) va iniciar la seua activitat en el canal autonòmic valencià Canal 9, amb programes com "Guanye qui guanye" o "Tela marinera". En 1999 va donar el bot a la televisió nacional al ser fitxada per la cadena privada Telecinco, on va presentar el programa de varietats "Fiebre del domingo noche", junt amb Juan y Medio i Carlos Tena.

Posteriorment, en 2003, va substituir temporalment a Emma García al capdavant de "A tu lado" i va col·laborar amb Mercedes Milá en l'edició d'aquell any de "Gran Hermano", encarregant-se dels resums. La popularitat adquirida li va valdre que, l'any següent, se li encarregara la presentació del debat de "Gran Hermano VIP". La seua popularitat en la cadena es va confirmar al ser la triada, amb Manel Fuentes, per a retransmetre les campanades de fi d'any de 2003 des de la Porta del Sol de Madrid.

En l'estiu de 2004, i després de la marxa de María Teresa Campos a Antena 3, la cadena la va posar temporalment al capdavant de l'espai que la presentadora malaguenya presentava des de 1996: "Día a día", al costat de Óscar Martínez.

Darrere d'eixa experiència, s'ha posat al capdavant d'altres projectes sense massa èxit, com el batega night "Plan C" (2005) o el concurs "Esta cocina es un infierno" (2006), ambdós retirats de la graella de programació a les poques setmanes de la seua estrena. A finals de 2006 va ser contractada per la La Sexta i el 8 de gener del 2007 va començar a presentar el concurs "Tres en Raya".

El 5 de març del 2007 va començar una nova i breu etapa en la cadena catalana 8tv, presentant durant cinc mesos el batega xou diari "Envasat al 8". Paral·lelament, al maig d'eixe any, va protagonitzar un fitxatge rellamp per TVE per a presentar el programa especial d'Eurovisió, després de la baixa de la presentadora inicialment triada, Paula Vázquez, en l'últim moment. Al setembre del 2007 es va incorporar com a col·laboradora al programa "Channel nº4" de Cuatro.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Que bien, por fin carolina vuelve a la tv, es una de las mejores profesionales que tenemos y una mujer preciosa, espero que a partir de ahora carolina tenga mas continuidad y tenga la suerte que se merece, con angel y con fina ironia carolina sabe comunicar y sus bellisimos ojos azules como su encantadora sonrisa iluminan el plato, buena apuesta por TVE y espero que carolina sea la que presente el magazine matila de la 1, carolina ya demostro su buen hacer en este espacio en t5 y la 1 necesita de sabia nueva y con gancho para renovar las mañanas y carolina sin duda sería la mejor, aunque seguramente carolina debido a su reciente maternidad le seria dificil llevar un programa diario y lejos de su casa, bueno que estoy contentisimo de volver a ver a esta bellisima mujer y el sabado no faltare a la cita, suerte bonita.

Anónimo dijo...

Soy el de antes y es la primera vez que me pongo en este blog, me gusta mucho y por cierto concentaina no es el pueblo natal de carolina ferre, a ver si la entrevistais y podamos saber que ha sido durante todo este tiempo de su vida, se que esta feliz en barcelona pero nada mas, un saludo y me pasare much0 por aquí, espero la entrevista, me gusta el blog.

Temps de Tele

Temps de Tele