miércoles, 26 de marzo de 2008

"BUENAFUENTE" COMPLIX 400 PROGRAMES

'Buenafuente', el xou de la Sexta que presenta Andreu Buenafuente celebra este 27 de març el seu capítol 400, sumant les emissions d'Antena 3 a les de la Sexta.

Buenafuente, es va estrenar en la Sexta el 17 de setembre amb l'edició número 304 i complix els seus 400 programes oferint a l'espectador una visió personal dels temes d'actualitat, una mirada crítica, irònica i divertida del que ocorre cada dia.

Chikilicuatre, la troballa de l'any

Rodolfo Chikilicuatre, col·laborador de Buenafuente s'ha convertit en el representant d'Espanya en Eurovisió 2008. Andreu va ser el propulsor de la creació d'este personatge i del Chiki, Chiki que interpretarà a Belgrad.

Rodolfo és un personatge revelació que s'ha convertit en un fenomen en Internet i en un home llegenda gràcies a la seua cançó i a les seues peculiars expressions "tabueno" o "perrea". Chikilicuatre anirà al concurs acompanyat de les seues dos ballarines Disc i Gràfica.

El Follonero i Berto, col·laboradors estrela

El Follonero i Berto són els col·laboradors estrela de Buenafuente esta temporada. Jordi Évole, que dóna vida al Pepito Grillo sorneguer i desinhibit del programa, interpreta a una persona anònima del públic, "la veu del públic". Es tracta d'un espontani crític del programa que no té pèls en el llengua i que s'atrevix a criticar-ho tot, inclús al programa, als seus personatges o al propi presentador. La repercussió mediàtica de El follonero, ha donat lloc a què Jordi Évole haja presentat un programa en solitari en la Sexta, "Salvados por la campaña", durant la campanya electoral.

Berto és col·laborador de Buenafuente és el protagonista de la secció diària "Bertovisión", un apartat en què troba el doble sentit de les fotografies d'actualitat. Berto realitza la seua aportació diària en el programa mantenint com principal ingredient l'humor i la ironia.

Va entrevistar a Rajoy i Zapatero

Buenafuente ha sigut el primer showman que ha entrevistat a José Luis Rodríguez Zapatero. L'entrevista que es va desenrotllar en la Moncloa, va estar presidida per l'humor i l'estil peculiar del presentador va abordar els temes més candents de l'actualitat.

Andreu Buenafuente també ha entrevistat per primera vegada al president del Partit Popular Mariano Rajoy, en la seu del el seu partit. Alberto Ruiz Gallardón, Carme Chacón, Joan Clos, Josep-Lluís Carod-Rovira e Iñaki Anasagasti han sigut altres de les personalitats del món de la política que s'han atrevit a acompanyar Buenafuente.

6,9% de share mig esta temporada

En la seua primera temporada en la cadena, el programa registra una mitjana del 6.9% de share i és seguit per 511.000 espectadors, per damunt de la mitjana de la cadena.

L'entrevista d'Andreu Buenafuente a José Luis Rodríguez Zapatero, va ser el programa més vist de la temporada que va registrar una audiència de 1.161.000 espectadors amb un 10,9% de share.

Més de 100 invitats

Buenafuente conta cada dia en plató amb un invitat, de molt diversos àmbits, des d'un protagonista de l'actualitat a personatges del món de l'espectacle, esportistes, polítics, etc. En la primera temporada del programa, han sigut més de 100 els invitats que han compartit tertúlia amb Andreu.

Cantants com Joan Manuel Serrat, Joaquín Sabina, Raphael, Antonio Orozco, Luz Casal, Fito y fitipaldis, Bisbal, La Mari de Chambao, Los Mojinos Escocíos, Estopa, Muchachito, Sergio Dalma o Pau Donés són alguns dels músics que han passat per Buenafuente i inclús alguns d'ells han interpretat en directe els seus últims treballs.

Els actors i cineastes Pepe Rubianes, Javier Cámara, Maribel Verdú, Tricicle, Marta Torné, Richard Attenborough, Mischa Barton J. A. Bayona o Alex de la Iglesia han sigut alguns dels representants del món del cine i de la interpretació. El món dels esports també ha estat present a través de representants com Luis Moya, Jorge Valdano, Pepu Hernández o Rudy Fernández.

Olga Viza, Arguiñano, Ángel Martín, Patricia Conde, Mamen Mendizábal, Wyoming, Nuria Roca, Toni Garrido o Antonio Garrido han sigut alguns dels invitats de Buenafuente del món de la comunicació i la televisió.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele