lunes, 17 de marzo de 2008

LA SEXTA COMPRA 150 HORES DE DOCUMENTALS A NATIONAL GEOGRAPHIC

laSexta ha adquirit 150 hores de producció de la prestigiosa National Geographic, que es començaran a emetre a partir de l'1 d'abril. En esta "Hora de National Geographic", en antena en laSexta des de fa sis mesos, s'emetran documentals centrats tant en la Història, com en la Naturalesa o Ciència i Tecnologia.

Els documentals d'Història arrepleguen diverses produccions dedicades als secrets de la Història, entre altres, "Alaska's Last Gold", que mostrarà diversos aspectes desconeguts d'Alaska. També s'emetran dos entregues de "History's Secrets" on s'arrepleguen alguns dels secrets més impactants de la Història. També hi haurà una producció dedicada a l'origen del ser humà, "DNA Mystery: Search for Adam". I la sèrie "Mystery of the Iceman" descobrirà la biografia de l'home de la neus.

El món animal serà el protagonista de les produccions sobre Naturalesa, en les que es mostraran els seus aspectes més salvatges. "Predators at War","Wild Chronicles" i "Totally Wild" són alguns dels documentals que la cadena emetrà. "Wild Vet", un altre d'ells, mostra les cures que un equip de veterinaris proporciona a les cries de les espècies animals més salvatges.

La producció "Wolves: Legend O The Night" s'acosta al llop per a mostrar les característiques d'este intimiden-te depredador.

També es donaran a conéixer les espècies més sorprenents del planteja, com és el cas del peix gegant que habita en l'Amazones, les impactants dimensions del qual s'arrepleguen en la producció "Quest for the Megafish of the Amazon".

Entre les 150 hores de National Geographic que laSexta ha adquirit, moltes estaran centrades en la Ciència i la Tecnologia. Algunes d'elles es dedicaran a la investigació policial. "FBI stake out" analitzarà el treball que exercix el FBI i les tècniques d'investigació forense i policial amb les que resolen els casos criminals.

La producció "Solar Blast" explica les causes del calfament global i els problemes de la capa d'ozó. Documentals com "Red Storm" i "Violent Planet" analitzen els fenòmens atmosfèrics més sorprenents de la Naturalesa, com els terratrémols o les tempestats huracanades.

El cos humà serà, també, objecte d'estudi per a l'equip de National Geographic en la sèrie "Incredible Human Body", on se sotmetrà al ser humà a diversos experiments per a comprovar les seues capacitats. "Ultimate Factories", per la seua banda, dedicarà un espai a les màquines més modernes.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele