jueves, 6 de marzo de 2008

ANTENA 3 COMENÇA LA GRABACIÓ DE LA SEGONA TEMPORADA DEL "SINDROME DE ULISES"


Antena 3 i Ficción TV han començat la gravació de la segona temporada de “El síndrome de Ulises”. En esta nova etapa, s'incorporen al repartiment Lolita, Fernando Tejero, María Ruiz ("El camino de los ingleses") i Mario Pardo ("Hospital Central", "Cuéntame").

A més, en el seu tornada a la cadena de Planeta, la sèrie comptarà amb la col·laboració de Alba Flores, que intervindrà en el primer episodi com la germana de Rai, informa Antena 3 en una nota.

D'esta manera, Arroyo Pingarrón vivirá una xicoteta revolució amb l'arribada al barri d'una gran nombre de personatges. El peculiar univers de Rai s'ampliarà amb l'aparició del seu misteriós tio Braulio i l'estreta relació que el mafiós del barri tindrà amb sa mare, Dolores.

Per la seua banda, Ulises estarà entre dos amors, mentres que un exboxejador començarà a treballar en el centre. Noves relacions, una imminent paternitat i una fortuna difícil de cobrar seran algunes de les trames d'esta segona temporada de "Ulises".

Els nous personatges

Lolita será Dolores

La mare de Rai és una dona orgullosa de les seues arrels i que sempre intenta mantindre unida a la seua família. Per a ella, el respecte i les tradicions són molt importants. Intentarà ajudar el seu fill en la lluita pel control del barri que té amb el tio Braulio.

Alba Flores serà Arabia

Arabia és la germana menuda de Rai. La coneixerem el dia de la seua boda.

Fernando Tejero será Jota-Jota

Un jove de trentes anys, fill de mare fadrina, que sempre li va assegurar que son pare era un famós boxejador. Eixa dada li va fer pensar que comptava amb la genètica per a destacar en eixe esport, fins que els colps encaixats i el nombre de derrotes (el mateix que de combats), li va fer desistir.

María Ruiz será Leonor

Impetuosa, divertida, culta i imprevisible. A passat els cinc últims anys de la seua vida recorrent el món. Neboda de Leguineche, serà la rival de Reyes en la conquista de Ulises. Va estudiar Història de l'Art i es va especialitzar en Arqueologia, per vocació. En el seu interior habita una heroïna romàntica i ella ho sap i ho explota.

Mario Pardo serà tio Braulio

Braulio Salazar és el tio patern de Rai. Home dur, de pocs paraules, de mirada intensa i de to amenaçador. Ve amb un objectiu clar: recuperar els negocis i el poder que en el seu dia va tindre el pare de Rai.

Les trames de la segona temporada

Ulises: Entre Reyes i Leonor (María Ruiz)

Ulises, herido de bala, ha de romandre de baixa uns mesos darrere d'extirpar-li la melsa. Durant la seua convalescència, tots s'han preocupat molt per ell, excepte Reyes, que s'ha mantingut prou distant. La xica comença la temporada firmant el divorci i enamorada de Ulises, a pesar que sap que la seua relació és complicada.

Després de diverses discussions i intents per part de Reyes d'allunyar-se, la xica acaba sucumbint i ambdós inicien una apassionada però curta relació. És llavors quan apareix Leonor (MARÍA RUIZ) en la vida del jove metge. La jove es convertirà primer, en un muscle en què plorar, després en la seua millor amiga i finalment... en una miqueta més.

Rai i el seu tio Braulio, un personatge misteriós (Mario Pardo)

Rai comença la temporada exercint de patriarca de la seua família. Arabia, la seua germana menuda, es casa. És en la boda en què reapareix el tio Braulio (MARIO PARDO). És el germà del seu difunt pare que torna després de diversos anys en una presó portuguesa, un invitat inesperat i inquietant. Rai ja no és el xiquet que el tio Braulio recordava. Tot el món es pregunta per què ha tornat i per a què, però pareix que ningú té una resposta de moment.

Estela

Solc coneixerà un home que posarà en dubte la frivolitat per la qual és famosa en el barri. Esta vegada, s'enamorarà de veritat.

Teresa

La mare de Ulises deixarà de ser la dona quejicosa que no accepta la seua situació i s'enrola amb Amaranta en una nova aventura: comencen a formar part d'una empresa piramidal de productes dietètics.

Claudia

La germana de Ulises complix 18 anys i deixa d'estudiar. El destí de Claudia està en Arroyo Pingarrón i es convertix en la voluntària més voluntariosa del centre.

Blanca i Cabrero

Parella de fet. Viurem en esta temporada l'embaràs de Blanca.

Taburete

Taburete sufre un revés de la fortuna. Amparito, una senyora major que li té molt d'afecte perquè li dóna xarrameca quan va al metge, mor i li deixa el seu diners a Ricardo Nanclares. Ricardo Nanclares va morir calcinat. Taburete perdió la seua identitat i ara no pot cobrar-la.

Juanjo

Juanjo, a què no se li ha conegut cap lligue, s'enrotlla amb un segurata de mal caràcter que comença a treballar en el centre.

Gloria

Gloria va a haver de passar el mal glop de veure com està a punt de perdre a Lucía perquè el pare de la xiqueta apareix amb la intenció de recuperar-la.

Prop de 3 milions de seguidors

“El síndrome de Ulises” cerró la seua primera temporada el passat mes de gener amb una mitjana d'audiència de 2.742.000 espectadors (16.2% de quota de pantalla).

La sèrie d'Antena 3 es va emetre la nit dels dimarts durant 2007, dia en què es va imposar a la resta d'ofertes d'horari de Maxima audiència. Al Gener, després de la parada nadalenca, va tornar en la nit dels dilluns, on va ser la segona opció.

Lolita torna a fer un cameo amb una de les hereves del seu clan

Lolita s'incorpora a la segona temporada de “El síndrome de Ulises”. L'actriu i cantant treballarà junt amb la filla del malaguanyat Antonio Flores, que farà un cameo en el primer episodi.

La sèrie produïda per Ficción TV (Grupo Zeta) que protagonitzen Miguel Ángel Muñoz i Olivia Molina també comptarà amb Javier Gil Valle, més conegut com "Javivi", que torna a la xicoteta pantalla de forma regular darrere d'encarnar fa diverses temporades al majordorm de “Ana y los siete”.

Amb la seua arribada a "Ulises", Lolita ("La sopa boba", "Hospital Central") torna a treballar en ficció amb un membre del seu clan familiar, com ja fera l'any passat en "El Internado", sèrie en què participa el seu hija Elena Furiase y en la que va realitzar un cameo en el capítol d'estrena.

Quant a Alba Flores, la neboda de l'artista reapareix en televisió després de debutar en "El Comisario" a l'abril del 2006, i dedicar-se al teatre en els últims temps amb obres com "El sueño de una noche de verano" y "Luna de Miel en Hiroshima".

Fernando Tejero, de "Gominolas" a "Ulises"

L'actor Fernando Tejero volverá a Antena 3 la pròxima primavera amb “El síndrome de Ulises”. L'actor cordovés, que la passada tardor va participar en la cancelada "Gominolas" de Cuatro, interpretará ara a J.J. (Jerónimo Jiménez), un exboxejador amb molt poques aptituds a què Ulises li aconseguirà un treball en el Centre Social del barri.

Tejero dará vida a un jove de trentes anys, fill de mare fadrina, qui sempre li va assegurar que son pare era un famós boxejador. Eixa dada li va fer pensar que comptava amb la genètica per a destacar en eixe esport, fins que els colps encaixats i el nombre de derrotes (el mateix que de combats), li va fer desistir.

Tornarà a ser parella de Malena Alterio, però en el cine

Fernando Tejero, que a l'abril estrenarà la pel·lícula “Fuera de carta”, produïda per Antena 3 Films, començarà pròximament el rodatge de “El camino”, un altre llargmetratge produït per Antena 3 i en el que tornarà a ser parella de Malena Alterio en la ficció.

Tejero se va convertir en una icona de la televisió després de la seua participació en la sèrie que també va emetre esta cadena, “Aquí no hay quien viva”. En la xicoteta pantalla ha participat en nombroses sèries com “Policías”, “Padre coraje” o “Compañeros”, entre moltes altres.

Guanyador d'un Goya al Millor Actor Revelació per “Días de fútbol”, també ha protagonitzat els films “El penalti más largo del mundo”, “Volando voy” o “Crimen ferpecto”. Tejero també ha fet teatre destacant obres com “Lorca” o “La catarsis del tomatazo”.



No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele