jueves, 6 de marzo de 2008

LA SEXTA ANALITZA L'EXIT DE CHIKILICUATRE

La Sexta emet este dissabte, a les 16:20 hores, un especial de Rodolfo Chikilicuatre, el col·laborador de Buenafuente que ha sigut seleccionat com a primera opció pels internautes per a ser un dels candidats que representaran a Espanya en Eurovisió 2008.

L'especial el presentarà Berto, el també col·laborador del xou nocturn de laSexta i "nebot" de Buenafuente, informa la cadena en una nota. Chikilicuatre, que s'ha convertit en un fenomen en Internet gràcies a la seua cançó i a les seues peculiars expressions “tabueno” o “perrea”, serà analitzat per Berto des del seu naixement.

A més, el programa inclourà imatges de la concentració en l'Estadi Santiago Bernabéu de Madrid, per a ballar el Baila el Chiki Chiki, que es tindrà lloc esta mateixa nit a les 00:00 hores.

El protagonista de Bertovisión, una secció diària de "Buenafuente" en la que troba el doble sentit de les fotografies d'actualitat, conduïx este programa -que tindrà l'humor i les sorpreses com a element essencial- per a analitzar la breu trajectòria professional de Rodolfo Chikilicuatre.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele