lunes, 31 de marzo de 2008

"SALSA ROSA" CONTINUA DONANT PROBLEMES A TELECINCO

Diversos anys després de la seua desaparició, 'Salsa rosa' continua causant problemes a Telecinco. L'Audiència Provincial de Madrid ha condemnat al programa a indemnitzar a Juan Ramón Lucas amb 50.000 euros, al considerar que el reportatge emés el passat 21 de maig del 2005 en el programa, vulnera de manera il·legítima la intimitat personal del periodista, actual presentador de "En días como hoy" en Ràdio Nacional d'Espanya.

En concret, seran la productora del programa, Bumerang TV, la directora de l'espai i dona de Santi Acosta, Sandra Fernández Hernández, l'agència Aprok Imagen i la periodista Ángela María Portero els encarregats d'abonar a Lucas la quantitat de 50.000 euros pels danys i prejuís causats pel reportatge.

A més, Telecinco, com a cadena emissora de l'espai, haurà de difondre la resolució en el mateix programa televisiu o en un altre de rellevància semblant, que compartisca dia i franja horària.

En el reportatge en qüestió es podia veure a Lucas en companyia de la model Sandra Ibarra, així com en el col·legi arreplegant a la seua filla. L'Audiència considera que el reportatge no té interés. A més, assenyala que les aparicions televisives de Lucas no justifiquen la captació d'estes imatges en contra de la seua voluntat.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele