viernes, 14 de marzo de 2008

ANTENA 3 RECUPERA "¿QUIEN QUIERE SER MILLONARIO?"


Antena 3 prepara la tornada de “¿Quién quiere ser millonario?” per a cobrir el buit que deixarà a partir del dilluns el magacín "A3 Bandas".

La recuperació del concurs presentat per Carlos Sobera que produïx Martingala ("La ruleta de la suerte") forma part d'una remodelació de la franja vespertina que començarà després de Setmana Santa.

Com ja vam informar ahir, dimarts que ve 25 de març Antena 3 llança les seues dos noves telenovel·les, "Las tontas no van al cielo" i "Pura Sangre", a les 16.00 i 17.00 hores respectivament.

Més avant arribarà a la graella "¿Quién quiere ser millonario?", que en esta nova etapa avança el seu horari a les 18.00 hores, abans de "El diario de Patricia".

"¿Quién quiere ser millonario?" incorpora dos novetats en esta nova etapa, tal com ja es va veure en el seu fugaç pas per l'horari de cap de setmana esta tardor: el nou comodí de canvi de pregunta i una imatge renovada que inclou una capçalera, grafisme i sintonia del programa més àgils i dinàmics.

Els comodins

En esta nova etapa, el concursant que opte al gran premi final del milió d'euros disposa d'un nou comodí: el canvi de pregunta, que s'unix als tres habituals del programa per a permetre als concursants permutar una qüestió que crega que no la pot respondre per una altra del mateix nivell.

Este canvi el pot realitzar una sola vegada i a partir de la pregunta número sis. Junt amb el nou comodí, els concursants que ho necessiten poden comptar amb els altres tres comodins habituals:

* 50:50. S'eliminen dos respostes incorrectes. Queden només dos: la resposta correcta i una altra que és seleccionada arbitràriament.

* Pregunta al públic. Cada membre del públic té un teclat amb les lletres A, B, C i D. Quan el presentador el sol·licite, pressionaran un polsador situat en els seus seients. Tindran un temps màxim de 15 segons per a indicar quina és la resposta correcta. L'ordinador mostrarà els resultats dels que han respost en percentatges.

* El comodí de La Telefonada. Al concursant se li permet telefonar per telèfon a un dels cinc amics o familiars d'una llista prèviament facilitada i demanar-los consell respecte a una pregunta. Els consultats no coneixen la pregunta i és el propi concursant el que ha de llegir-la una vegada que el presentador li ho sol·licite. Té 30 segons per a respondre.

Tres milions d'euros per a 500 concursants

Des de la seua estrena en Antena 3, el 25 de juliol del 2005, el concurs que conduïx Carlos Sobera ha repartit més de 3 milions d'euros entre els 510 concursants que es van enfrontar al qüestionari del presentador en la cadira central del plató.

No obstant això, el nombre total de concursants que s'han enfrontat a la pregunta inicial que selecciona el participant més ràpid, que passa posteriorment la cadira central, ha superat les 3.000 persones.

Més de 400 emissions i una audiència també milionària

Antena 3 ha oferit 402 emissions de “¿Quién quiere ser millonario?”, collint un mitjana d'audiència de 2.243.000 espectadors i un 20,9% de share des de la seua estrena en la cadena.

Antena 3, líder en concursos

La tornada de “¿Quién quiere ser millonario?”, el format televisiu més venut i produït del món, s'unix al reeixit espai “La Ruleta de la suerte”, presentat per Jorge Fernández, que esta setmana ha complit 500 programes. Amb una mitja del 25.5% de quota de pantalla i 1.233.000 espectadors, és un dels formats més reeixits de la televisió actual, líder imbatible en la seua franja d'emissió i el programa amb major quota de pantalla d'Antena 3 (9 punts per damunt de la mitjana de la cadena).

Més de 100 països han emés el programa més venut del món

“¿Quién quiere ser millonario?” s'ha programat en 106 països, encapçalant la llista de formats més venuts en el món.

Estats Units, França, Itàlia, Japó, Gran Bretanya, Alemanya, Portugal Austràlia, Malàisia, Singapur, Índia, Orient Mitjà, Nord d'Àfrica i Kenya són només alguns dels països i territoris que han buscat milionaris en el format que torna a Antena 3.

"El Millonario" es va despedir com el concurs més vist de la televisió

"¿Quién quiere ser millonario?", concurs que Antena 3 va estrenar el 25 de juliol del 2005, es va anar de vacacions a finals de la passada temporada com el format d'este gènere més vist de la televisió al nostre país.

Més de dos milions d'espectadors diaris (2.171.000) van situar de nou al “Millonario” com el concurs favorit dels televidents, amb una notable quota de pantalla del 19.1%, és a dir, un punt per damunt de la mitjana d'Antena 3 en el passat curs.

"El Millonario" va ser a més guardonat com el Millor Concurs de la nostra televisió en l'última edició dels Premis TP.

Renovat en Antena 3 fins al 2008

Amb més de 350 programes emesos, “¿Quién quiere ser millonario?” és un dels espais més sòlids de tota la graella d'Antena 3, que va renovar el concurs fins al 2008 segons va anunciar fa uns mesos la cadena.

El programa de Carlos Sobera ha repartit fins a la data un total de 2.500.000 euros i més de 2.000 concursants han optat al premi màxim del concurs: 1.000.000 d'euros.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele