jueves, 6 de marzo de 2008

S'INCORPORA LA NOVA PARELLA A "ESCENAS DE MATRIMONIO"

Sense casa, sense ocupació i sense diners: estes són les apressants i desesperades circumstàncies que porten als tios de Paco, el conserge de la finca, a abandonar el poble per a instal·lar-se en la ciutat.

Cesáreo Estébanez i Mamen García s'unixen a partir de matí divendres a l'equip artístic de “Escenas de Matrimonio” para donar vida a Cesáreo i Brígida, els tios del porter de l'immoble en què residixen els jóvens Sonia i Miguel, el matrimoni format per Marina i Roberto y els mayores Paca y Natalio.

Amb les incorporacions de Cesáreo Estebanez -premi de la Unió d'Actors al Millor Actor Secundari de Televisió per la seua labor en “Farmacia de guardia” en 1994- i Mamen García -polifacètica actriu valenciana amb una àmplia trajectòria teatral- “Escenas de matrimonio” refuerza el seu planter d'actors secundaris, integrat per Rubén Sanz (Ramón), Jesús Caba (portero) Marta Poveda (Berta) i Emilia Uutinen (Desislava).

Un home a qui acaben de despedir quan anava a jubilar-se

Cesáreo Estébanez i Mamen García encarnaran a Cesáreo i Brígida, els tios de Paco, el jove conserge de l'immoble en què residixen les tres parelles.

Quan Cesari perd la seua ocupació en la fàbrica de rajoles, el matrimoni, convençut que Paco treballa com a administrador de finques, decidix mudar-se a la casa del seu nebot en l'edifici, situació que canviarà per complet la vida del jove.

Nou escenari: el pis del conserge

Junt amb les vivendes de les tres parelles protagonistes, la sèrie que produïx José Luis Moreno inclou un nou escenari: l'interior del portal de l'edifici, on es troben la taula i el pis del conserge, així com l'ascensor.

En este nou entorn, que compta amb una estètica inspirada en els anys setanta, tindrà lloc una major interactuació entre els distints personatges de “Escenas de matrimonio”, segons informa Telecinco en una nota.

Major protagonisme als secundaris

En el planter d'intèrprets secundaris de "Escenas de matrimonio", figuren Rubén Sanz -que interpreta a Ramón, el millor amic de Miguel- y Marta Poveda -que dóna vida a Berta, amiga de la infància de Sonia-, que en els últims temps han cobrat major protagonisme en les trames.

En el mateix cas trobem a Jesús Caba -que encarna el porter de la finca- i Emilia Uutinen -en el paper de Desislava, la immigrant búlgara que treballa com a empleada de la llar en la casa de Paca i Natalio-.

Respecte a la seua incorporació a la sèrie, Cesáreo Estébanez ha declarat que “quan et criden per a una sèrie que té tant d'èxit, no pots per menys que estar content. Realment estic molt feliç d'integrar l'enorme família que és "Escenas de matrimonio”.

Quant al perfil del personatge que encarna en la ficció, ha explicat que “Cesáreo es un home a qui acaben de despedir d'una fàbrica quan estava a punt de jubilar-se. Ell i la seua dona formen una parella un poc boja, però boja de lligar”.

Mamen García, per la seua banda, ha afirmat estar “expectant” atés que “dins de la popularitat que té la sèrie i de com és de trepidant, l'incorporar-te a ella suposa posar-te les piles a límit perquè tot funciona a una velocitat vertiginosa”.

Segons l'actriu, “Cesáreo i Brígida són un matrimoni que ve del poble i s'instal·la en el xicotet habitacle del nebot, ja que el marit està en la desocupació i s'han quedat sense casa”. A més, ha indicat que una de les seues majors il·lusions és “que esta parella caiga redona, que la gent la vullga i tinga desitjos de veure el que els passa”.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele