miércoles, 5 de marzo de 2008

LA 2 REORGANITZA LA NIT DEL DIMECRES DESPRES DE SETMANA SANTA

Les noves entregues de 'Mujeres desesperadas' i 'Muchachada Nui' tornen a La 2 de TVE després de Setmana Santa, a partir de dimecres que ve 26 de març. La cadena pública ubicarà estes dos ofertes en la nit del dimecres, en substitució de 'Hijos de Babel', que celebrarà una final avançada després de la seua discreta audiència.

La sèrie d'ABC va millorar notablement el prime estafe de La 2 amb l'emissió de la seua tercera temporada i ara la cadena espera repetir amb la quarta, que serà més curta a causa de la vaga de guionistes. 'Muchachada Nui', que va aconseguir irregulars audiències en La 2, s'ha convertit en tot un fenomen social en internet.

Nous problemes en Wisteria Lane

En esta quarta tanda de capítols de 'Dones desesperades' sabrem el destí d'Eddie Britt després d'intentar penjar-se en el final de la passada temporada.

Dos noves famílies es muden també esta temporada a Wisteria Lane. D'una banda, Katherine Mayfair i la seua família: una antiga resident del veïnat que guarda una amistat amb Susan però que amaga un misteriós passat. Per l'altre, una parella gai que no farà molt bones relacions amb Susan.

Esta quarta temporada inclou a més un dels episodis més cars de la televisió, en el que un tornado destrossa el barri.

Noves "celebrities" per a 'Muchachada'

Per la seua banda, el programa de Hill Valley porta gravant des de febrer les seues noves entregues. Chuck Norris, Quentin Tarantino i Cindy Lauper figuren entre les noves "celebrities" que apareixeran en esta temporada, triada pels internautes en la web.

'Muchachada Nui' és un programa d'humor que arreplega el testimoni de 'La Hora Chanante', espai de culte que es va mantindre en emissió cinc anys en el canal Paramount Comedy Espanya. Va iniciar el seu camí en La 2 de TVE al setembre del 2007.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele