lunes, 3 de marzo de 2008

CUATRO PREPARA UN "FAMA" AMB XIQUETS I ADOLESCENTS

Cuatro continua apostant per 'Fama ¡a bailar!'. Després de l'inesperat èxit d'este reality xou en la franja de vesprada, la cadena ja va anunciar la setmana passada l'arribada d'una edició de 'Supermodelo' mixta per a substituir a 'Fama' en les vesprades. A més, Cuatro iniciarà també pròximament un càsting per a 'Fama School', una edició del programa per a xiquets i adolescents.

Encara que la idea encara està en desenrotllament, la intenció inicial de Cuatro és que 'Fama School' siga un programa d'emissió setmanal. A diferència de la versió actual del reality i a causa de la primerenca edat dels participants, en 'Fama School' no hi hi haurà tancament ni els concursants estaran gravats les 24 hores del dia.

Paula Vázquez es mantindrà com la presentadora d'esta versió per a xiquets de 'Fama'. El grup de professors encara no està decidit encara que és molt probable que repetisquen diversos de l'equip actual del reality.

'Fama School' iniciarà en les pròximes setmanes la seua fase de càsting i la seua arribada no espera fins a la primavera.

1 comentario:

nelii dijo...

holaa!!

pues bueno, me parece muy bien que quieran hacer un fama para adolescentes

yo, por ejemplo me gusta mucho cantar, pero hay muchos amigos mios que lo suyo es la danza

me parece muy bien que den oportunidades a adolescentes como yo


todos nos merecemos oportunidades


gracias y besos!

Temps de Tele

Temps de Tele