viernes, 14 de marzo de 2008

ANTENA 3 INICIA EL RODATGE DE "DOC MARTIN"


Antena 3 prepara la versió espanyola de “Doc Martin”, una sèrie britànica de metges emesa per la cadena ITV.

Esta adaptació espanyola serà produïda per Notro (que també firma per a Antena 3 “La familia Mata” y per a Cuatro "Cuestión de sexo") y estarà protagonitzada per Gonzalo de Castro, que torna a televisió dos anys després de la finalització de "Siete Vidas", la comèdia de Telecinco que el va llançar a la fama.

Les ficcions de metges estan en auge en tot el món. Telecinco i Cuatro triomfen amb “Hospital Central” i “House” respectivamente, mentres que Antena 3 emetrà pròximament “Private Practice”, la seqüela de “Anatomía de Grey”, que també oferix la cadena de Sogecable.

Un cirurgià que comença de zero en el seu poble natal

El somni de la seua vida, trencat en trossos. Caminar cap a una porta que, quan has arribat, es tanca de colp. Reciclar-se passats els 40 anys i començar una nova vida. És l'argument que Gonzalo de Castro interpreta en “Doc Martin”.

L'actor donarà vida a Martin Ellingham, un reeixit cirurgià la carrera del qual es veu truncada de sobte al comprovar que patix al·lèrgia a la sang. La seua vida es convertix en una nit eterna, perquè, evidentment, eixa circumstància li impedix desenrotllar el seu treball.

No obstant això, una llum li permetrà començar de zero. Martin Ellingham decideix demanar el lloc de metge local en el poble on passava les seues vacacions de xiquet i adolescent.

En la versió britànica, este poble és Port Isaac, en el sud-oest d'Anglaterra. El rodatge de la sèrie va significar per a esta xicoteta localitat una gran exposició mediàtica, que es va traduir en un gran augment del turisme i la consegüent ajuda a l'economia local.

A Espanya, Antena 3 està estudiant diverses opcions, però el que és segur és que es rodarà en un lloc costaner, ja que el mar té molt de protagonisme en la sèrie.

La idea d'aïllament, de trencar amb tot i tractar de tancar-se en un bambolla al marge de la societat que transmet la sèrie ha provocat, inclús, que es pense en les Illes Canàries (Hierro, per exemple) com a lloc idoni.

Un caràcter insociable com el de “House”

Tot el que Doc Martin té d'excel·lent metge ho té de poc social, amb un caràcter estirat i faltat per complet de sensibilitat, a l'estil del bord “House” de Cuatro.

Estos trets complicaran la seua relació els habitants del poble, que desperten un immediat sentiment de rebuig al nouvingut. De fet, el seu primer aliat i amic serà un gos abandonat que decidix seguir-lo a totes parts.

La sèrie tindrà una trama mèdica en cada capítol, mentres que les relacions de Martin con la gent del poble, amb un fons de solidaritat i humanitat, suraran sempre en l'ambient. De fet, i a pesar del seu introvertit caràcter, una guapa professora de primària del col·legi despertarà eixe costat personal que tant li costa expressar al doctor.

Trajectòria de Gonzalo de Castro

Gonzalo de Castro (2 de febrer de 1963) va aconseguir una notable popularitat gràcies al seu paper de Gonzalo en la sèrie de Telecinco "Siete Vidas".

Va començar a estudiar Dret, però finalment va consagrar la seua vida al món de la interpretació, la seua verdadera passió. En "Siete Vidas" va ser, en principi, figurant i inclús ajudant de direcció, fins que el productor li va brindar l'oportunitat d'actuar.

El lloc on Gonzalo de Castro se sent més còmode és en el teatre, on ha realitzat una quantitat considerable de treballs, entre els que es troben l'obra "Las últimas palabras de copito de nieve" con la companyia Animalario, o "Calígula", de José Tamayo.

En cine, ha participat en diverses pel·lícules, l'última d'elles "Rivales", la comèdia de Fernando Colomo que està pendent d'estrena. Abans va intervindre en altres films com "La torre de Suso" (2007), en la que compartia repartiment amb Javier Cámara i Malena Alterio. En 2004, va rebre el premi de la Unió d'Actors al millor intèrpret de televisió.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele