lunes, 10 de marzo de 2008

DURANT SETMANA SANTA, CUATRO MODIFICA LA SEUA PROGRAMACIO

S'acosta la Setmana Santa i les cadenes comencen a tancar la programació que durant els pròxims dies festius acompanyaran als espectadors des de primera hora del matí. Segons ha conegut la premsa, Cuatro ja té totalment estructurada la graella per a esta Setmana Santa.

Des de dilluns que ve, 17 de març, el contenidor 'Cuatrosfera' donarà inici a les 07:15 hores amb les sèries juvenils 'Rebelde Way' i 'Stargate'. Els més menuts podran disfrutar amb les seues sèries favorites a partir de les 08:55 hores. 'Naruto' i 'Bola de dragón Z' faran les delícies dels amants del manga animat.

A les 11:05 hores, la cadena estrenarà la sèrie juvenil 'Aventuras en el Imperio' (The roman misteries). Es tracta de la versió televisiva de la sèrie de novel·les d'aventures històriques de Caroline Lawrence, que tenen lloc en l'Imperi Romà durant el govern de Tito. Els protagonistes són quatre xiquets: Flavia, filla d'un capità d'Òstia; Nubia, una esclava africana, Jonathan, un xiquet jueu refugiat; Lupus, un captaire mut. El grup es dedica a resoldre estranys misteris en Roma, Grecia i altres llocs del món conegut llavors.

El rodatge va ser en el seu moment postergat a causa del segrest de Madeleine McCann. L'argument de l'episodi 2 de la sèrie versava sobre xiquets segrestats, i eixe va ser el motiu pel qual l'equip va prendre la decisió de paralitzar les gravacions durant tot un mes. La cadena estrenarà la sèrie amb un doble capítol titulat "Los secretos del Vesubio".

Al migdia els seguidors de 'Pressing Catch' tindran una doble cita diària des del dia 17. Primer a les 12:15 amb "Raw" i a les 13:10 hores amb "Smackdown".

Cuatro no dóna descans a 'Fama'

El reality de Cuatro podria batre des del dia 17 el seu màxim d'audiència, per això la cadena ha decidit seguir amb les emissions regulars de 'Fama ¡a bailar!' i no donar-li cap descans al format. Les vacacions dels escolars tindrà segurament la seua influència en les audiències de la sobretaula i Quatre ho sap.

La privada aprofitarà esta ocasió per a potenciar encara més el seu reality de ballarins. Des de les 15:15 i fins a les 17:25 hores els seguidors de 'Fama' a penes notaran que estan de vacacions.

La cadena aprofitarà este període per a introduir un altre canvi en la seua programació de vesprada. Es tracta d'un canvi que es prolongarà una vegada passada la Setmana Santa. La cadena reva ubicar el concurs 'Money, money' a mitjan vesprada per a cobrir el buit deixat per 'Channel nº4', no obstant això, l'espai de Josep Lobató en compte de mantindre o millorar la seua audiència ha parat de perdre espectadors. Davant d'esta nova situació, Cuatro ha decidit avançar les reposicions de 'Entre fantasmas' a les 17:25 hores i passar 'Money, money' a les 19:20 hores. Entre ells s'emetrà el concurs de Luis Larrodera, 'Alta tensión'.

'Noche hache' també es marxa

Cuatro estrenarà el dilluns, 17 de març, una nova sèrie documental britànica titulada 'Gente extraordinaria' que consta de cinc capítols d'uns 45 minuts de duració. 'Gente extraordinaria' substituirà a 'Nit hac' des del dilluns.

El cas dels bessons Mohammed i Ahmed Ibrahim units pel cap, el cas de la xicoteta Hayley Okines que patix progeria (envelliment prematur), el cas de Oscar Pistorius que s'ha convertit en un dels corredors més ràpids del món a pesar de no tindre cames, la malaltia de les germanes Lucy i Hannah Betts que patixen una malaltia incurable anomenada "ictiosis" arlequí o el cas de Stephen Wiltshire que encara cec és capaç de reconéixer tot el que el rodeja a través del so són les capítols d'esta impressionant producció.

El dimecres 19, Cuatro modificarà també el seu horari de màxima audiència per a oferir, després de 'El hormiguero', un especial de 'Callejeros' i l'especial de 'Cuarto milenio' titulat "El otro Jesús".

La segona temporada de "Roma" també en Setmana Santa

La sèrie més cara de la història torna esta Setmana Santa a Cuatro amb l'estrena de la seua segona temporada, guardonada amb tres Emmys (fotografia, direcció artística i maquillatge). 'Roma', la superproducció de les cadenes HBO i BBC, podrà seguir-se des de dijous que ve 20 de març, en horari de màxima audiència, amb quatre capítols. El divendres 21 i el dissabte 22 aniran en una triple entrega. D'esta manera, Cuatro oferirà tota la temporada en tan sols 3 dies.

Igual que l'anterior temporada, estos nous capítols estan rodats en l'espectacular complex cinematogràfic italià de Cinecittá (amb més de 20.000 metres quadrats de decorats) i han comptat amb el mateix desorbitat pressupost. 'Roma' és el primer treball de coproducció que han realitzat fins a la data HBO i BBC. Una col·laboració anterior entre ambdós cadenes va donar com a fruit la mini sèrie bèl·lica de televisió 'Hermanos de sangre' ('Band of Brothers'), l'èxit de la qual va quedar demostrat a l'aconseguir sis premis Emmy en 2001.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele