martes, 11 de marzo de 2008

"LA RULETA DE LA SUERTE" CUMPLEIX 500 PROGRAMES

Este dimecres, Antena 3 emet, a partir de les 12:30 hores, una edició especial de 'La ruleta de la suerte' amb motiu de la celebració dels seus 500 programes en emissió.

L'espai que presenta Jorge Fernández, és el concurs més vist de la temporada en horari de dia amb un 25,5% de quota de pantalla i 1.233.000 espectadors. Durant les tres temporades que porta l'espai en emissió, 'La ruleta de la suerte' ha obtingut una mitjana del 26% de share i 1.281.000 espectadors.

Des de la seua estrena, per la 'La ruleta de la suerte' han passat 1.500 concursants, s'han repartit quasi dos milions i mig d'euros en premis i s'han comptabilitzat fins a 40.000 tirades de ruleta.

Especial 500 programes

Per a celebrar-ho, tres antics concursants seran invitats a este programa especial. El primer serà Óscar Calderón, un jove extremeny que havia estat en la ruleta en el programa 47 (20/07/06). Quan va anar la primera vegada, era forner en el seu poble i actualment treballa com a vigilant en una mina. El segon concursant serà Javier Aguayo, madrileny, qui va participar a l'agost de l'any passat, professor d'anglés, aspirant a actor, imitador i una espècie de showman. Finalment, Marta Moreno, de Barcelona, educadora, inquieta, i divertida, qui continua somiant de viatjar a Japó com la primera vegada que va estar en el programa a l'octubre del 2007.

En este programa es recuperen alguns dels panells que s'havien utilitzat al llarg d'estos anys, com el primer que va inaugurar el programa, la cançó amb què el públic anima als concursants, l'acudit més divertit, etc...

El grant moment final a la celebració el posarà una tortada amb el número 500.

Jorge Fernández, el presentador

Després de ser triat Míster Espanya 2000, Jorge Fernández va començar la seua carrera professional en el món de la moda i publicitat. En televisió, ha sigut presentador en distintes cadenes. A més, hi ha actuat en diverses sèries televisives, entre les que destaca "Mis Adorables Vecinos" d'Antena 3.

En esta cadena presenta 'La ruleta de la suerte' i 'Esta casa era una ruina' i ha conduït els especials 'Los más de la música' i 'Los más deseados'.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele