jueves, 13 de marzo de 2008

RODOLFO CHIKILICUATRE EL FAVORIT PER A GUANYAR EUROVISIO

Han passat només cinc dies des que Rodolfo Chikilicuatre, el personatge de “Buenafuente” interpretat per l'actor còmic David Fernández, guanyara la preselecció espanyola per a acudir a Eurovisió i el fenomen ja està arribant a Europa.

Segons una enquesta en un dels molts portals europeus que es dediquen a comentar el Festival, el candidat espanyol és el clar favorit per a guanyar el Festival.

Els seguidors del certamen aposten per l'intèrpret del "Chiki-Chiki" com el seu preferit per a aconseguir la victòria el pròxim 24 de maig a Belgrad, tal com es desprén del sondeig que està duent a terme el dit portal.


En tot cas, es tracta d'una enquesta sense cap valor estadístic però que podria mostrar la incipient força amb què el Chiki-chiki podría estar començant a sonar a Europa.

Chikilicuatre és el favorit de la majoria i ocupa la primera posició en el rànquing amb 1.518 vots, a les 16:00 hores d'ahir, molt per damunt del segon classificat, Grècia. La representant d'este país, Kalomira Saranti, se situa lluny del candidat espanyol, amb tan sols 103 vots.

Chikilicuatre, per damunt del titot Dustin de Irlanda

No obstant això, el principal èxit de Chikilicuatre, prenent com a base els resultats d'este sondeig, és que aconseguix batre a Irlanda, que enguany competix amb el titot Dustin, a priori un dels favorits a causa de la popularitat que ha aconseguit durant les últimes setmanes. El titella ocupa la quarta posició, per darrere de Turquia.

Finalment, l'ex triunfita Gisela, que representa a Andorra amb la cançó “Casanova”, se situa en la novena posició de la llista, per darrere d'Armènia, Xipre, Suïssa i Polònia. Gisela és, precisament, la candidata defesa ara pels ‘eurofans' espanyols que estan molestos per la designació de Chikilicuatre.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele