miércoles, 12 de marzo de 2008

LA SEXTA COMPRA ELS DRETS DE LA FORMULA 1

La Sexta ha aconseguit els drets del Campionat de Fórmula 1 pels pròxims cinc anys, del 2009 al 2013, després de guanyar el concurs públic de Mediapro -accionista d'esta cadena- i "a què havia presentat la seua millor oferta", informa laSexta en una nota.

Amb la compra de la Fórmula 1, laSexta furta a Telecinco un esport que ha atorgat a la cadena audiències milionàries en els últims anys gràcies, en gran manera, a l'excel·lent rendiment del bicampió espanyol, el pilot asturià Fernando Alonso.

Precisament, la nova temporada del Mundial de F-1 arranca este pròxim diumenge en Telecinco, últim que oferirà la cadena de Paolo Vasile, el qual va decidir no entrar en la licitació pels drets considerant que el seu "preu era excessiu".

La Sexta continua reforçant la seua aposta per l'esport

La Sexta aposta ara per la Fórmula 1 "convençuda de la passió per l'automobilisme en tot el món i també al nostre país, on el pilot espanyol i bicampió d'esta competició Fernando Alonso és un referent mundial d'este esport", apunta la cadena.

Amb esta nova adquisició, laSexta completa la seua oferta esportiva que inclou grans competicions europees i mundials de basquetbol, la Lliga espanyola, mundials de futbol i campionats com la UEFA i la FA Cup, entre altres.

Més de 78 milions de telespectadors de mitjana en tot el món

Els més de 78 milions de telespectadors de mitjana en tot el món que van seguir el Gran Premi de F1 de Brasil en 2007, junt amb els més de 9 milions d'espectadors (6.,4% de quota de pantalla) que van seguir la final a Espanya avalen l'interés de l'audiència per un esport que desperta més que passions.

La Sexta "es bolcarà també" amb l'automobilisme per a oferir als espectadors, a partir de la pròxima temporada, tot l'espectacle dels 18 grans premis que consta el Campionat, amb dos cites espanyoles, la del Gran Premi Espanya, a Montmeló, i el Gran Premi Europa, en el nou circuit de València que s'estrenarà enguany.

Els pilots, les escuderies, els equips i tot el que rodeja a la Fórmula 1 "formarà part del gran desplegament esportiu que realitzarà laSexta per a oferir als seus telespectadors tot el que rodeja a l'automobilisme amb majúscules", segons la cadena.

"Un esport que ha despertat passions a Espanya amb els triomfs de Fernando Alonso, actual pilot de l'escuderia Renault, però que compta amb promeses en la banqueta de les grans escuderies com els pilots espanyols Pedro Martínez de la Rosa (Mclaren), Adrian Vallés (Super Aguri F1), Roldán Rodríguez (Force India F1) o Marc Gené (Ferrari).", conclou.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele