martes, 25 de marzo de 2008

LA 1 PREPARA LA VERSIO NACIONAL DE "NO EM RATLLIS" DE TV3

TVE ultima el fitxatge de la periodista Gemma Nierga, directora i presentadora del magacín “La Ventana” en la cadena SER, per a conduir la versió nacional de “No em ratllis!”, el reeixit xou amb xiquets que ha popularitzat Julia Otero en TV3, segons ha pogut saber la premsa especialitzada en televisió.

D'esta manera, Gemma Nierga, bolcada en la ràdio des de fa 10 anys, tornarà a televisió una dècada després de “Hablando con Gemma”, el talk xou que va presentar amb èxit en Telemadrid i altres cadenes autonòmiques.

En 1997, després de l'eixida de Javier Sardá es va fer càrrec del programa de sobretaula “La Ventana” de la Cadena SER, líder d'audiència en la seua franja horària. Precisament, ha sigut per la tertúlia amb xiquets que presenta dins d'este espai per la qual Gema Nierga va aconseguir el Premi Ondas en 2000. També va rebre el mateix guardó en 2007 per la seua trajectòria.

La periodista compaginarà la conducció diària de "La ventana" amb el nou espai setmanal de L'1.

TVE aposta per l'entreteniment amb xiquets

Amb la posada en marxa d'una versió nacional de “No em ratllis”, la cadena pública aposta per l'entreteniment amb menors, que s'ha convertit ja en un gènere d'èxit en tot el món, tal com ja va informar la premsa.

Basat en un format de la BBC

Igual que “No em ratllis”, l'adaptació nacional que emetrà L'1 està també produïda per Atomis Media (“El enemigo en casa”) i basada en el format de la BBC "What kids really think?", en el que xiquets de diferents col·legis opinen sobre els temes més controvertits i polèmics de l'actualitat i realitzen preguntes diverses a dos invitats famosos

Julia Otero presenta amb èxit este espai en TV3

La versió catalana de “What kids really think?” es va estrenar amb encert en TV3 la passada temporada.

Baix el nom de “No em ratllis!”, este es va convertir en un dels espais més vistos de la cadena i va renovar per esta temporada.

El programa català va amitjanar un 20% de share (21.3%) amb més de 650.000 espectadors de mitjana. Les emissions més seguides van ser la dedicada a la monarquia, amb el futbolista Samuel Eto’o (23.4%) com invitat estel·lar, i la que va versar sobre la família amb Pascual Maragall i l'actriu Rosa Mª Sardá com invitats.

En la present temporada, “No em ratllis!” ha perdut un poc de seguiment (18.6% i 559.000), si bé encara és un dels programes més competitius de TV3 i ha superat el 20% en quatre ocasions. Un dels seus millors resultats fins al moment el va obtindre el passat 19 de desembre (23.2% de share), amb Jorge Fernández i Nuria Roca com invitats.

La versió madrilenya no va funcionar

Telemadrid també va intentar traslladar a la capital l'èxit de “No em ratllis!” a Catalunya. Al començament d'octubre, la cadena va llançar “No te enrolles”, versió madrilenya de “No em ratllis!” presentada per Lydia Bosch en la nit del divendres. No obstant això, el programa que també produïa Atomis Media no va quallar en audiència i va ser retirat a les poques setmanes.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele