lunes, 3 de marzo de 2008

RAFAELLA CARRA PRESENTARA EN LA 1 "SALVEMOS EUROVISION" EL DISSABTE

Els espectadors de Televisió Espanyola tenen una important cita el dissabte 8 de març, a les 22:30 hores en La 1: coneixeran l'artista que representarà a Espanya enguany en el Festival d'Eurovisió que se celebrarà a Belgrad.

Serà en el programa 'Salvemos Eurovisión', un programa especial presentat per Rafaella Carra, que torna a TVE, on va debutar l'any 1975 amb 'La hora de Rafaella'.

La famosa artista italiana va tornar anys més tard a TVE, ja en la dècada dels noranta, per a presentar programes d'èxit com '¡Hola Raffaella!' i 'A las 8 con Raffaella', espais amb què va obtindre diversos reconeixements, com el TP d'Or en 1993.

A més de continuar després presentant programes en la seua Itàlia natal, Raffaella Carrá ha tornat a TVE altres vegades, com a presentadora de la marató solidària 'Contigo' o per a intervindre, l'any passat, en la gala de celebració dels 50 anys de Televisió Espanyola.

Els telespectadors decidixen

La decisió de qui serà el guanyador la prendran els telespectadors, que podran votar entre els deu seleccionats a través de telefonades i missatges SMS.

En este programa especial 'Salvemos Eurovisión', que emetrà L'1 després de "Informe Semanal", participaran els deu candidats: Rodolfo Chiquilicuatre, La Casa Azul, Arkaitz, Coral y Bizarre - els cinc triats pels internautes- i Lorena C, Innata, Marzok Mangui, Ell*as i D-Vine -finalistes triats per un jurat-.

Més de dos milions de vots

El passat 16 de febrer, TVE i MySpace van obrir el termini de votació per a triar el representant espanyol en el Festival d'Eurovisió 2008, d'entre els més de 500 candidats presentats.

Els més de dos milions de vots rebuts dels internautes van donar el nom dels cinc primers finalistes i un expert jurat va ser l'encarregat de triar als cinc restants. Els deu participaran en el programa especial del 8 de març i el públic serà el que tinga l'última paraula.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele