lunes, 17 de marzo de 2008

"ALLA TU" DESAPAREIX DE NOU DE LA PROGRAMACIO DE TELECINCO

Tercer intent, tercer fracàs i tercera retirada. '¡Allá tú!' va desaparéixer dels matins de Telecinco des d'este mateix dilluns. La decisió no és cap sorpresa si ens atenim als pèssims registres d'audiència que ha collit amb les quatre edicions oferides esta setmana.

Telecinco va retirar '¡Allá tú!' de les vesprades a finals d'any després que el concurs de les caixes empitjorara els registres de 'Pasapalabra'. Després de la retirada i la tornada del programa presentat per Christian Gálvez, Telecinco es va quedar amb diverses entregues gravades en la recambra, que ha intentat col·locar sense èxit en diferents franges horàries.

El segon intent va arribar a principis de gener, quan Jesús Vázquez va provar sort en els matins del cap de setmana. '¡Allá tú!' es va emetre el 12 i 13 de gener a les 14 hores amb una mitjana del 9,9% de quota de pantalla. Darrere d'estes dos emissions, va tornar a desaparéixer.

Dissabte 12 de gener: 971.000 i 9,7%
Domingo 13 de gener: 1.073.000 i 10,1%

Més d'un mes després i quan pocs apostaven pel seu tornada, Telecinco va començar de nou a promocionar el programa. Finalment, va tornar el dilluns 10 de març abans de l'informatiu de les 15 hores. La seua mitjana no hi ha passat d'un trist 10,3%. El dimecres, va quedar per darrere de l'oferta de Cuatro i hi ha perjudicat notablement l'informatiu de Hilario Pino i Marta Fernández.

La més beneficiada de la tornada de '¡Allá tú' va ser Ana Rosa Quintana que, amb una menor duració i competint menys contra 'La ruleta de la suerte' (Antena 3) va firmar dimecres passat un dels seus millors dades del curs amb el 25,2% de mitjana. Arguiñano també va millorar en el seu nou horari.

Les audiències de "Allà tu" al llarg de la setmana van ser molt baixes com bé indiquen les dades:

10-3: 1.189.000 i 10,3%
11-3: 1.163.000 i 10,9%
12-3: 942.00 i 8,9%
13-3: 1.137.000 i 11,1%

Doble entrega d'Arguiñano

Després de la nova retirada del concurs "de les caixes" presentat per Jesús Vázquez Telecinco ha recuperat una programació matinal molt semblant a la que oferia fins a dilluns passat, amb l'excepció que 'Karlos Arguiñano en tu cocina' dóna ara començament a les 14 hores, programant d'esta manera una doble entrega de les receptes del cuiner basc.

Com a despedida "provisional" al concurs "Alla tu" vaja este video muntatge en el que l'espai celebrava els seu tercer aniversari.


1 comentario:

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.

Temps de Tele

Temps de Tele