martes, 25 de marzo de 2008

UN REPORTER DE "CQC" PODRIA DONAR EL BOT A ANTENA 3

Fernando González “Gonzo”, un dels reporters estrela de l'espai de Telecinco “Caiga Quien Caiga”, podria ser un dels nous rostres de les vesprades d'Antena 3.

Segons ha pogut saber la premsa, la cadena gravarà pròximament el pilot d'un espai d'humor presentat pel fins ara "home de negre", que ocuparà la franja vespertina de dilluns a divendres si finalment rep el vistiplau de l'emissora.

El projecte amb Gonzo forma part d'una sèrie d'idees que Antena 3 està testant actualment amb l'objectiu d'armar una oferta potent per a les seues vesprades a partir de la pròxima temporada.

L'espai de Gonzo combina continguts d'humor i actualitat, amb una secció semblant al “¡Proteste ya!” que va popularitzar en “Caiga Quien Caiga”.

De reporter contestatari en “CQC” a possible presentador

Gonzo, gallec de 31 anys, forma part de “Caiga Quien Caiga” des del començament de la nova etapa conduïda per Manel Fuentes, però és fonamentalment conegut per la secció “¡Proteste ya!” dedicada a les manifestacions i queixes ciutadanes.

A més de ser l'assot dels alcaldes corruptes, Gonzo exercia el paper de “justicier” a través de les denúncies socials de la seua secció i com a capdavanter de les cadenes solidàries del programa.

La sinistralitat laboral, els conflictes de la política urbanística i territorial o els problemes mediambientals constituïen, entre altres, els casos que denunciava Gonzo, qui viatjava per pobles i barris de tota Espanya per a tramitar davant de distintes administracions i empreses les queixes que traslladaven al programa milers de ciutadans.

Gonzo va arribar a enfrontar-se dos vegades a Alberto Ruiz Gallardón. En la primera ocasió, pel conflicte que va provocar la instal·lació d'un circ estable en els fonaments d'unes vivendes d'un barri perifèric. Al final, es va arribar a un acord i els veïns van acabar brindant amb xampany amb l'alcalde de Madrid.

El reporter es va fer càrrec també de “Cadena de favores”, ambiciós projecte solidari de “CQC” que, implicant diferents personatges públics, va aconseguir equipar una escola infantil de Perú i un hospital d'El Sàhara.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele