miércoles, 5 de marzo de 2008

"SUPERDUPLA" RETIRAT D'ANTENA AMB SOLS 2 PROGRAMES

Vist i no vist. 'Superdupla', una de les noves apostes de La 1 per a esta primavera forma ja part de la història de TVE dos setmanes després de la seua estrena. I és que La 1 ha decidit retirar de la seua graella este concurs familiar que enfronta a pares i fills des d'este mateix divendres.

'Superdupla', una adaptació d'un format xilé, es va estrenar dijous passat 21 de febrer davant de l'11,2% de l'audiència, el que es va traduir en 2.189.000 seguidors. A partir d'ací, La 1 va decidir moure la seua emissió a la nit dels divendres. En la seua segona i única entrega, el concurs es va desplomar fins al 8,5% amb 1.387.000 fidels, veient-se inclús superat per 'Callejeros' en Quatre.

En el seu lloc, La 1 de TVE programa cine per al prime estafe del divendres. Esta setmana emetrà la pel·lícula "Pasajero 57" de Wesley Snipes.

La cadena pública no ha volgut precisar a la premsa si pensa reubicar el programa en una altra franja o cadena.

'Superdupla' posava a prova les relacions pares i fills

En el concurs, quatre parelles, formades per pares i fills, s'enfronten en sis proves en les que han de demostrar fins a quin punt es coneixen els uns i els altres, responent a preguntes relacionades amb ambdós generacions. 'Superdupla' és un joc, és un concurs però sobretot és una oportunitat per a posar-se al dia en la distància o la proximitat que hi ha entre els jóvens i els seus progenitors i per a comprovar el coneixement que tenen del món que els rodeja.

Cada setmana intervenen en el programa quatre parelles integrades sempre per pares o mares amb fills o filles adolescents (d'entre 16 i 23 anys) per a posar a prova els seus coneixements i la seua complicitat amb l'altre, tant en l'aspecte generacional, com cultural i personal.

Els concursants competixen en sis proves en les que queden eliminades les parelles amb menys encerts. La que demostre tindre més afinitat i coneixement mutu aspira a emportar-se fins a cent mil euros.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele