miércoles, 5 de marzo de 2008

RODOLFO CHIKILICUATRE PRESENTA LA NOVA CANÇO DE BAILA EL CHIKI CHIKI

Rodolfo Chikilicuatre ja ha introduït els canvis que havia promés en “Baila el Chiki Chiki”, el tema amb què pretén acudir al pròxim festival d'Eurovisió que se celebra el 24 de maig a Belgrad.

La cançó contenia comentaris polítics al·ludint a Zapatero, Rajoy y Hugo Chávez, una cosa que està prohibida per la UER, responsable de l'organització del festival.

Els canvis en la lletra de “Baila el Chiki Chiki” s'han limitat a substituir els cognoms dels polítics pels seus noms de pila. Així, on es decía Zapatero, ara apareix ‘José Luis’ i on es parlava de Rajoy, ara figura ‘Mariano'. En el cas de Hugo Chávez, no hi ha modificacions.

Així era la controvertida estrofa:

Dale chiqui-chiqui a esa morenita,
que el chiqui-chiqui la pone muy tontita!

Lo baila Rajoy, lo baila Hugo Chávez,
lo baila Zapatero, mi amol, ya tu sabeh!

Així queda esta part de la cançó després dels canvis:

Dale chikichiki a esa morenita
Que el chikichiki la pone muy tontita

Lo baila José Luis, lo baila Hugo Chávez,
Lo baila Mariano, mi amor ya tú sabes.



Buenafuente convoca demà a Madrid als fans de Chikilicuatre

A falta de tres dies perquè el públic decidisca quin candidat representarà a Espanya en la pròxima edició d'Eurovisió, La Sexta ha convocat per a demà dijous a les 00:00 hores una concentració en l'Estadi Santiago Bernabéu (Madrid) per a ballar el Chiki Chiki.

Santiago Segura conduirà l'espectacle

El programa de Andreu Buenafuente, precursor del seu col·laborador i peculiar candidat, farà una connexió amb el Bernabéu, on estarà el propi Chikilicuatre, l'intèrpret de la cançó, en un escenari de llum i so en què hi haurà una gran pantalla.

Santiago Segura serà el mestre de cerimònies i l'acte comptarà a més amb la participació de D'Nash, el grup que va representar a Espanya en la passada edició d'Eurovisió.

La 1 emite este dissabte la gala "Salvemos Eurovisión"

Rodolfo Chikilicuatre competirà dissabte que ve amb els altres nou candidats que opten a representar a Espanya en Eurovisió en una gala que La 1 emetrà a les 22:30 hores. "Salvemos Eurovisión" estarà presentada per l'artista italiana Raffaella Carrà.

Chikilicuatre va ser el candidat més recolzat pels internautes durant el procés de selecció que va posar en marxa TVE i Myspace.com.

A més d'este controvertit col·laborador de Buenafuente, també competixen per a acudir al festival: La Casa Azul ('La revolución sexual'), Arkaitz ('Un Olé'), Coral ('Todo está en tu mente'), Bizarre ('Si pudiera'), Lorena C ('Piensa gay'), Innata ('Me encanta bailar'), Marzok Mangui ('Caramelo'), Ell'as ('100x100') i D-Vine ('I do you').



No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele