jueves, 6 de marzo de 2008

EL DILLUNS TORNA "¡ALLA TU! EN HORARI DE SOBRETAULA


El concurso "¡Allá tú!" torna a Telecinco este dilluns 10 de març en la franja que fins ara ocupava Karlos Arguiñano -14.15 hores-, mentres que el cuiner basc avança la seua emissió a les 13.45 hores, segons anuncien ja les promocions de la cadena.

Com ja contaven el passat 27 de febrer, Telecinco remenava també la sobretaula -15.30 hores- com a possible franja d'emissió per al concurs de les caixes, encara que finalment s'ha decantat al matí, concretament en la banda horària que actualment ocupa Karlos Arguiñano i que no travessa pel seu millor moment.

Telecinco és la tercera opció en l'access sobretaula amb el veterà espai culinari, que collita un 16% de mitjana enfront de 18% de “Corazón de” (La 1) i el 22% de “Los Simpson” (Antena 3).

Amb la tornada de "¡Allá tú!" i la nova reestructuració de la franja matinal, Arguiñano passarà a oferir-se a les 13.45 hores, on sí que ha funcionat satisfactòriament en els últims anys.

Telecinco creu que una de les seues bases per a revitalitzar el seu horari de sobretaula podria estar en el concurs de les caixes, format de provada eficàcia que es presenta com a oferta alternativa a "Los Simpson" (Antena 3) i "Corazón de" (La 1).

Els programes de "¡Allá tú!" que la cadena de Mediaset començarà a emetre el dilluns ja estan gravats, amb la qual cosa depenent de l'acceptació que tinga el concurs de les caixes en la seua nova ubicació, es tornarien a gravar més entregues.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele