viernes, 28 de marzo de 2008

TONI CANTO NOU FIXATGE DE "EL SINDROME DE ULISES"

Després dels fitxatges de Lolita, la seua neboda Alba Flores ("El comisario"), Fernando Tejero ("Aquí no hay quien viva", "Gominolas"), María Ruiz ("El camino de los ingleses") i Mario Pardo ("Hospital Central" i "Makinavaja"), la segona temporada de "El síndrome de Ulises" també comptarà amb la presència de l'actor Toni Cantó ("Todo sobre mi madre", "Siete vidas"), qui encarnarà un templat sacerdot en la popular telecomèdia d'Antena 3, segons informa la premsa.

D'esta manera, Toni Va cantar farà doblet en Antena 3, ja que l'actor també forma part del repartiment de "300 euros", la sèrie de Diagonal TV ("Amar en tiempos revueltos", "Ventdelplà") sobre la prostitució de luxe que la cadena té pendent d'estrena.

En la producció de Ficción TV (Grupo Zeta) que estrenarà la seua segona entrega a mitjan abril, Cantó és el pare Jesús Muñoz Olaizola, capellà de quaranta anys de molt bon veure que, després del seu pas per Suramérica, es va fer un seguidor acèrrim de la Teologia de l'Alliberament. En el seu nou destí, Arroyo Pingarrón, Jesús posa en pràctica la seua idea que el fi justifica els mitjans: es convertix en un assidu de la premsa i la tele local per a denunciar la situació dels més desfavorits.

Protagonitzada per Miguel Ángel Muñoz, "El síndrome de Ulises" narra l'esdevindre diari de Ulises Gaytán de Arzuaga, un jove metge de família acomodada que, a causa d'un desfalc de son pare, es veu obligat a treballar en un Centre d'Atenció Primària d'un barri marginal, Arroyo Pingarrón, rodejat d'un personal, pacients i personatges totalment aliens al seu món.

Miguel Ángel Muñoz es debatrà entre Olivia Molina i María Ruiz en els nous capítols

En la segona temporada de "El síndrome de Ulises", que està previst que conste de huit entregues, Arroyo Pingarrón volverá a ser l'escenari de les noves vicissituds de Ulises: a pesar d'estar de baixa per una ferida de bala, el jove metge es debatrà entre les dos dones que li tenen robat el cor: Reyes (Olivia Molina) i Leonor (María Ruiz).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele