domingo, 23 de marzo de 2008

LORENA BERDUN TORNARA A LA 1 AMB "BALAS DE PLATA"

La 1 de TVE estrena el pròxim 3 d'abril en batega night "Balas de plata" (23:45 hores), el nou programa d'entrevistes presentat per Lorena Berdún, informa la cadena pública en el seu avanç de programació.

Lorena Berdún torna així a TVE amb este espai que, en un principi, anava a anomenar-se la "Cara B", segons va avançar el passat febrer El Periòdic de Catalunya.
Berdún porta un mes preparant este nou programa d'entrevistes en profunditat en què, igual que fera en “Dos rombos”, compartirà tasques de direcció amb Carles Torras.

"Balas de plata" s'emetrà setmanalment en la mitjanit dels dijous, just després de la nova ficció "La Señora" que arrancat amb èxit en La 1.

Una xarrada "entretinguda i més que intimista"

Al llarg d'una hora, Berdún pretén aconseguir una xarrada "entretinguda i més que intimista" -segons va explicar ella mateixa a la premsa-, en esta espècie de "cara a cara" amb l'invitat.

Pel plató desfilaran personatges de diferents àmbits, com a actors, músics, futbolistes i toreros. "L'entrevista anirà adornada amb vídeos que il·lustren la vida i recorregut professional del personatge aprofitant el gran arxiu amb què conta TVE", afig.

Quant a la filosofia de l'espai, pretén ser "senzilla" i sense pretensions". "Es tracta d'un estona per a xarrar sense interrupcions, tan de moda en la tele actual", diu.

En principi, no hi ha encara un número tancat d'entregues. "L'audiència mana i, si un espai no funciona, desapareix prompte", reconeix, encara que confia que no siga el cas de “Balas de plata”, perquè "aborda un gènere universal en desús, amb personatges que sabem per endavant que donaran joc".

Continua amb la seua faceta d'actriu en el teatre

Després de “Con dos tacones”, sèrie que no va obtindre l'audiència esperada en TVE, Berdún ha acudit a classes d'interpretació, completant així la seua faceta d'actriu. "Sempre he sigut actriu amb el cor, encara que també sóc sexòloga i he estudiat Psicologia", precisa.

Precisament amb la sexologia es va fer popular en “Me lo dices o me lo cuentas” (Telemadrid), que va tindre continuïtat en “Dos rombos” (TVE). "No va ser un espai de gran audiència, però va funcionar el boca a boca", admet.

Berdún no es considera encasellada en la parcel·la del sexe, encara que reconeix que "és lògic" que l'hagen reclamat per a espais relacionats amb lo "que més" ha fet. Titla la seua carrera de "escalonada" i no es tanca a cap camp.

També ha xafat escenaris teatrals, i en estos moments assaja una obra que estrenarà el pròxim mes de maig en el Teatre Espanyol de Madrid, “Las cuñadas”, on compartirà escenari amb altres 14 dones en una història ambientada en els anys 60.

Les entrevistes en profunditat tornen a TVE

Amb el nou programa de la psicòloga i sexòloga, TVE cobrix l'absència en la seua graella d'un gran programa d'entrevistes des de finals de la passada temporada.

Va ser llavors quan Jesús Quintero va abandonar la cadena pública al·legant motius de salut després de la polèmica de la seua entrevista censurada a José María García. El curs anterior, Julia Otero i els seus "Cerezas" tampoc van aconseguir renovar.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele