viernes, 28 de marzo de 2008

TELECINCO DESCARTA L'EMISSIO DE "SOY LO MAS"

Telecinco ha descartat finalment l'emissió de "Soy lo más", el nou xou d'humor produït per la companyia de Santi Acosta i del que la cadena ja havia gravat un pilot, segons va informar la premsa.

La cadena no escometrà este projecte, pel que el debut com a productor en Telecinco del que fóra presentador de "Salsa Rosa/Dolce Vita" haurà d'esperar.

Era "massa friki"

Persones relacionades amb este programa, presents en l'episodi zero, comenten que el programa era "massa friki" i que no tenia possibilitats d'encaixar en la programació de vesprada de Telecinco.

Fent honor al títol del programa, pel plató desfilarien persones que presumien de ser les més sexys, les més divertides, les més altes, de tindre la millor davantera, el millor cul, la millor veu.

Al capdavant de "Soy lo más" es trobava Sandra Fernández, la dona de Santi Acosta, també accionista de Total TV ("Confidencial SA") i periodista amb àmplia trajectòria en la direcció de programes ("Salsa rosa", "Dolce Vita", "La Guagua".).

Per a la seua conducció, els responsables del programa van provar el debutant Joan Monse Amengual, actual presentador dels matins de la TV balear amb el magacín matinal d'IB3 Televisió "Tal Com Som".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele