miércoles, 12 de marzo de 2008

ANTENA 3 RETIRA "A 3 BANDAS"

Antena 3 prescindirà del seu magacín vespertí “A3 Bandas” a partir d'este dilluns 17 de març, coincidint amb l'inici de les vacacions de Setmana Santa.

D'esta manera, el programa que presenta actualment Ximo Rovira de 17.45 a 19.15 hores, i anteriorment Jaime Cantizano, es despedirà definitivament dels espectadors este divendres 14 de març.

L'espasa de Damocles pesava des de fa mesos sobre “A3Bandas” a causa dels seus discrets índexs d'audiència, però la decisió de retirar-lo este divendres s'ha comunicat a l'equip este mateix matí.

El magacín de Quars ("¿Dónde estás, corazón?", "El programa de Ana Rosa") diu adéu després de set mesos en antena en què ha acumulat una audiència mitjana del 12% de share i 1.061.000 espectadors, prop de 4 punts per davall de la mitjana de la cadena en temporada.

Ahir dimarts, el programa va anotar un dels seus resultats més baixos fins al moment (9.5% i 795.000), el que probablement ha contribuït a precipitar la seua despedida.

Durant els seus set mesos d'emissió, "A3Bandas" no ha pogut plantar cara als magacines que es repartixen el lideratge de la vesprada, “Está pasando” en Telecinco i "España Directo” en La 1, que es mouen entorn del 19% de share.

En la corda fluixa des de gener

"A3Bandas" ha passat per diverses etapes des de la seua estrena, el passat 3 de setembre del 2007. A causa de la seua discreta audiència collida a la tardor, Antena 3 es va plantejar no renovar-lo però va decidir finalment que el programa continuara durant el primer trimestre de l'any amb alguns canvis en el format, com una major tendència dels continguts cap a l'actualitat.

La cadena va decidir provar al febrer l'eficàcia de "A3 Bandas" en la sobretaula, coincidint amb l'absència de "Aquí hay tomate", però el programa tampoc va quallar en esta franja (9% de share mitjana) i va ser tornat una setmana després a l'horari de vesprada.

Des de fa aproximadament un mes, Ximo Rovira va prendre les regnes del programa en relleu de Jaime Cantizano, bolcat en les gravacions de "Tres deseos" i "Dónde estás, corazón?".

Recordar que, abans de "A3bandas", el programa també presentat per Jaime Cantizano, "En antena" (16.1% i 1.248.000), va obtindre millor rendiment que el seu successor encara que la seua audiència també va ser insuficient per a les expectatives de la cadena.

Antena 3 remodelarà la seua vesprada després de Setmana Santa

Antena 3 cobrirà l'absència de “A3 Bandas” la setmana pròxima amb programació especial amb motiu de la Setmana Santa. Encara es desconeix com reestructurarà la cadena la seua graella vespertina a partir del 24 de març.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele