martes, 1 de abril de 2008

LES CADENES RENOVEN LA SEUA PROGRAMACIO DE CARA AL NOU TRIMESTRE

QUARTA ENTREGA DE "MUJERES DESESPERADAS" (La 2): Dimecres 2 d'abril a les 21.30

La 2 estrena dimecres que ve a les 21.30 hores la quarta temporada de la sèrie protagonitzada per Teri Hatcher i Eva Longoria.

En els nous capítols, Susan, qui per fi es va casar amb Mike, començarà a sentir que el seu flamant marit no és molt feliç. A més experimentarà una aparent menopausa precoç, mentres que el públic sabrà que va passar amb Edie, qui es quedara penjant en l'últim capítol de la tercera temporada.


VUELVE "ENTRE FANTASMAS" (CUATRO): Dimecres 2 d'abril, 22:00 hores

Els nous capítols de la sèrie protagonitzada per Jennifer Love Hewitt arribaran el pròxim 2 d'abril, rellevant així a "Anatomía de Grey" que fins ara havia ocupat el prime estafe dels dimecres.

Cuatro emet actualment en la seua franja de vesprada (17:30 hores) reposicions d'esta ficció americana amb resultats acceptables d'audiència (7.5% de mitjana).


ADÉU DE "SIN TETAS..." (TELECINCO): Dimecres 2 d'abril, 22:30 hores

Dilluns que ve, Telecinco celebra la fi de la primera entrega de la ficció amb el cerimonial d'una premier. Així, l'equip de la sèrie desfilarà sobre l'estora roja per a assistir, junt amb un grup de fans, al preestrena de l'últim capítol en format cine en un cèntric teatre de Madrid, abans de la seua emissió en la cadena el dimecres 2 d'abril.

“Sin tetas no hay paraíso” s'ha convertit en la millor estrena de ficció de la temporada al registrar una audiència mitjana de 3.949.000 espectadors (22.5% de share).


LLEGA "EL JUEGO DE TU VIDA" (TELECINCO): Dimecres 2 d'abril, 00.00h

Telecinco estrena este dimecres 2 d'abril, a les 00.00 hores, la versió espanyola de "Nothing but the truth", un concurs basat en el polígraf amb persones anònimes.

Com va avançar la premsa televisiva, el nou espai rep el nom de "El juego de tu vida" i serà conduït per Emma García. Produït per Boomerang ("Fisica o Química", "El Diario de Patricia"), la presentadora basca escomet este nou repte després de conduir el debat de "Supervivientes".


REGRESA "LA QUE SE AVECINA" (TELECINCO): Dijous 3 d'abril, 22:30h

La sèrie de José Luis Moreno torna a Telecinco amb nou dia d'emissió (abans s'emetia els diumenges), noves trames, tres baixes en l'elenc protagonista -Emma Penella, Malena Alterio e Isabel Ordaz- i la incorporació de dos noves actrius.

Al repartiment de la comèdia de veïns se sumaran l'actriu catalana Mónica Pérez (jurat de “¡Mira quién baila!” i antiga col·laboradora de “Homo Zapping” y “Buenafuente”) i l'andalusa Cristina Medina (companyia teatral “Pez en Raya”) en el paper de dos de trentes anys divorciats que lloguen el pis que deixarà lliure el personatge de Malena Alterio.


ESTRENA DE "BALAS DE PLATA" (LA 1): Jueves 3 d'abril, 23:45 hores

L'1 de TVE estrena en l'horari de bon matí "Balas de plata", el nou programa setmanal d'entrevistes presentat per Lorena Berdún. En el seu debut, la sexòloga i actriu tindrà com invitats a la cantant Luz Casal, a l'actor Imanol Arias y al tenor Plácido Domingo.

Berdún torna així a TVE amb este espai que, en un principi, anava a anomenar-se la "Cara B". El nom triat finalment, "Balas de plata", procedix de "una cançó de Diego Vasallo (ex de Duncan Dhu)", assegura la presentadora.


REGRESA "CUESTIÓN DE SEXO" (CUATRO): Dijous 3 d'abril, 22:15 hores

Cuatro estrena la setmana que ve la segona temporada de la sèrie “Cuestión de sexo”, a la que s'incorporen l'actriu Sandra Collantes ("Amar en tiempos revuelos", "Chica busca chica") i els argentinos Diego Peretti ("No sos vos, soy yo", "Tiempo de valientes") i Sabrina Garciarena ("Rebelde Way", "Son amores"). Després del capítol d'esta sèrie, s'emetrà un nou episodi de "Cuenta atrás", que passa així a oferir-se en batega night.


ARRIBA LA "RÉPLICA" DE LATRE (TELECINCO): Divendres 4 d'abril, prime estafe

Reproduir els gestos, imitar la veu i adoptar la personalitat del personatge per a convertir-se en el seu “Réplica”: el nou programa de Carlos Latre, que Telecinco estrenarà previsiblement el 4 d'abril, busca imitadors professionals a través de la seua pàgina oficial en Telecinco.És, un càsting on line en què hauran de demostrar els seus dots de “repliquen-te”.


TORNA "MENTES CRIMINALES" (TELECINCO): Divendres 4 d'abril, 22:30h

Telecinco estrena els nous episodis de la sèrie. L'actor Mandy Patinkin que interpreta al protagonista, Gideon, ha abandonat la ficció pel que només apareixerà en el primer episodi d'esta temporada.

D'esta manera, Mandy Patinkin serà substituït per Joe Mantegna, que donarà vida a David Rossi, un agent retirat que es reincorpora al grup d'agents.


ESTRENA DE "AJUSTE DE CUENTAS" (CUATRO): Divendres 4 d'abril, 21:30h

Després d'ensenyar-nos a educar els nostres fills, menjar sa, reciclar i sentir-nos a gust amb el nostre cos, ahora Cuatro s'ha proposat ajudar-nos a estalviar, tal com va avançar la premsa televisiva el passat 22 de desembre.

Presentat pel debutant Vicens Castellano, un expert en conflictes financers, el nou presentador de la cadena pretén donar consells a les famílies per a arribar a fi de mes.


ATERRA LA SÈRIE "PLAN AMÉRICA" (LA 1): Dilluns 7 d'abril, 22:00h

La 1 tiene previst estrenar este dia esta producció gravada íntegrament en interiors i exteriors naturals, amb càmeres d'Alta Definició, i que compta amb un repartiment d'actors encapçalament per Pepe Sancho.

El conegut actor, que interpretarà el paper del director del departament mèdic de la ONG Pla Amèrica, ha afirmat que “esta sèrie és la tornada del cine a la televisió”.


TORNA “LA FAMILIA MATA” (ANTENA 3): Dilluns 7 d'abril, 22:30 hores

La comèdia familiar que produïx Notro pren el relleu a “Física o Química” en la nit dels dilluns. En esta nova etapa, s'incorporen al repartiment tres nous personatges a qui donaran vida Esther Arroyo, Jordi Ballester i Omar Muñoz.

En esta nova etapa, la família haurà d'acostumar-se a la seua nova situació: Arturo està en la presó, Pablo és ara també amo de la casa familiar, Fermín y Elvira estan plenament instal·lats i Javi -el germà de Pablo- se suma a la ja més que ‘superpoblada' vivenda.


ARRANCA "OT 2008" (TELECINCO): Dimarts 8 d'abril, 22:30 hores

La sexta edició del reality musical que presenta Jesús Vázquez arranca en Telecinco dimarts que ve 8 d'abril, en la franja que fins ara ha vingut ocupant la sèrie “Los Serrano”.

Darrere d'haver visitat sis ciutats espanyoles i haver superat el seu calendari de cites, l'equip de càsting de "Operación Triunfo" ha efectuat les proves d'ingrés en l'Acadèmia a més de 11.000 candidats.


SEGONA TEMPORADA DE "EL SÍNDROME DE ULISES" (ANTENA 3): Dimecres 9 d'abril a les 22.30 hores

Antena 3 estrena el dimecres 9 d'abril la segona temporada de “El síndrome de Ulises”. En esta nova etapa, s'incorporen al repartiment Toni Cantó, Lolita, Fernando Tejero, María Ruiz ("El camino de los ingleses") i Mario Pardo ("Hospital Central", "Cuéntame").


TORNA "MUCHACHADA NUI" (LA 2): Dimecres 9 d'abril, 23:00 hores

El programa d'humor produït per Hill Valley comptarà en la seua segona temporada amb la presència del mateix equip que l'anterior: Joaquín Reyes, Ernesto Sevilla, Raúl Cimas i Julián López, amb la col·laboració de Carlos Areces, Pablo Chiapella, Mauro Muñiz o Ignatius, informa la cadena en una nota.

Els fans del programa ja han pogut triar, per mitjà dels seus vots en www.muchachadanui.rtve.es, als nous “famosos” de la segona temporada. Personatges com Chuck Norris, Quentin Tarantino i Cindy Lauper seran parodiats per Joaquín Reyes.


TERCERA TEMPORADA DE "PRISON BREAK" (LA SEXTA): Dijous 10 d'abril, 22.00 hores


La Sexta llançarà el dijous 10 abril a les 22.00 hores la tercera temporada de la sèrie carcerària protagonitzada per Wentworth Miller i Dominic Purcell.












No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele