miércoles, 9 de abril de 2008

ANTENA 3 ESTRENA LO NOU DE "EL INTERNADO" A LA GRAN PANTALLA


Antena 3 preestrenarà, dijous que ve 17 d'abril en el cine Capitol de Madrid, el primer capítol corresponent a la tercera temporada de la reeixida sèrie “El internado”, acte que comptarà amb l'assistència dels actors de la producció de Globomedia, informa la cadena.

Com assistir a la gran estrena de "El internado"

En una campanya de promoció de l'esdeveniment, que comença hui dimecres dia 9 i conclourà el 15 d'abril, els seguidors de la sèrie que vullguen assistir a l'estrena han d'accedir a la web www.antena3.com

En la mateixa, podran registrar-se per a participar en un concurs en què demostraran els seus coneixements sobre la sèrie. Els guanyadors accediran al sorteig de 500 entrades dobles per a presenciar en el cine la gran estrena.

També s'emetrà en Internet abans que en TV

Els fans de “El Internado” que no aconseguisquen entrades i que estiguen registrats, tindran l'oportunitat de veure en la pròpia web de la cadena, en exclusiva, el primer capítol de la nova temporada.

Tant la projecció en cine com l'emissió en Internet compten amb el patrocini de Central Lechera Asturiana. Des del seu web www.centrallecheraasturiana.es també es podrà accedir al concurs i a l'estrena del capítol en Internet.

"Sin cita previa" i "Sin tetas no hay paraíso", els precedents

El preestrena de sèries de televisió en cines s'està convertint en una pràctica de màrqueting cada vegada més habitual en les cadenes espanyoles.

Telecinco va portar recentment a la gran pantalla el final de "Sin tetas no hay paraíso", y anteriorment, Antena 3 també compta amb el precedent d'un preestrena semblant, a l'emetre en una sala espanyola el primer episodi de "Sin cita previa", el spin-off de "Anatomía de Grey" del que la cadena posseïx els drets, amb la presència del seu protagonista, Kate Walsh.

"El internado" incorpora dos actors de "Gominolas"

A poques setmanes per a la tornada de “El Internado”, que actualment es troba en fase de rodatge -concretament en el capítol tres de la seua tercera temporada-, la sèrie de Globomedia i Antena 3 reforça el seu repartiment amb dos noves incorporacions, Mariona Ribas i Gorka Lasaosa.

"El internado", sèrie revelació de la passada temporada

“El Internado” es va estrenar el 24 de maig del 2006 i es va convertir en la millor estrena de ficció nacional des de gener del 2005. Des del primer capítol, la sèrie ha acumulat, en les seues dos temporades en emissió, un 21,4% de quota i 3.718.000 televidents, segons les dades facilitades per la cadena.

En Internet... ... i fora d'Espanya

A més, la repercussió de “El Internado” ha traspassat les barreres de la xicoteta pantalla i s'ha convertit en un autèntic èxit en Internet.

Antena 3 fue la primera televisió comercial a Espanya a penjar en la xarxa les seues sèries de ficció, de forma gratuïta i íntegra i va posar la passada temporada a disposició dels internautes els capítols de “El Internado” (www.antena3.com/elinternado), amb les peces inèdites que s'incloïen darrere de l'emissió de cada episodi.

Col·lecció de llibres i DVD

El 23 d'octubre del 2008, Planeta Junior, en col·laboració amb Antena 3 i Globomedia, va crear una col·lecció de llibres sobre “El Internado”. El passat 25 de març va eixir a la venda una col·lecció de DVD amb estos mateixos sis episodis.

Un Premi Ondas i un TP de Oro

“El Internado” ha aconseguit, en el seu primer any de vida, el Premi Ondas 2007 a la millor sèrie espanyola, així com el Premi TP de Oro 2007 en la mateixa categoria.






2 comentarios:

Anónimo dijo...

nos a gustado la serie

Anónimo dijo...

me han gustado los persi¡onajes

Temps de Tele

Temps de Tele