jueves, 10 de abril de 2008

BORJA ALONSO, MISTER ESPANYA 2005, FERIT

Agents de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Vigo, busquen un home com a presumpte autor d'una agressió amb arma de foc a un altre, darrere d'una discussió que va tindre lloc esta nit en un domicili del barri vigués de Coia. El ferit va ser Borja Alonso, Míster Espanya en 2005.

Segons van confirmar a Europa Press fonts policials, els fets van ocórrer al voltant de les 00.30 hores en un pis del número 11 del carrer Baiona quan, darrere d'una discussió, un home va disparar contra el jove de 26 anys d'edat, Borja A.G., que va resultar ferit de bala en una cama i en una mà.

La policia sospita que es tracte d'un ajust de comptes per drogues

Al lloc es va desplaçar una ambulància medicalitzada del 061, avisada per un veí que va escoltar la discussió. Els sanitaris van atendre allí al ferit, que va ser traslladat posteriorment al Policlínico Povisa, amb una possible fractura en la cama.

Borja A.G., conocido per haver sigut triat Míster Espanya en 2005, estava acompanyat per una altra persona en el moment dels fets, que va ser la que va telefonar la Policia. Segons la seua declaració, es va produir una discussió sobre un cotxe "que va anar pujant de to" i va acabar amb l'agressió, encara que la Policia no descarta que el tiroteig tinga el seu origen en un ajust de comptes per assumptes relacionats amb drogues.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele