martes, 22 de abril de 2008

TELECINCO RETIRA L'ESPAI DE CARLOS LATRE

La cadena cancel·la l'últim programa de Carlos Latre després de tres emissions arran dels seus discrets registres d'audiència. El programa ha aconseguit un 14,3% de mitjana. 'Tú sí que vales' ocuparà el seu lloc des d'este mateix divendres.

'Réplica', no tornarà a veure's en Telecinco. Segons ha pogut saber la premsa, la cadena ha decidit cancel·lar l'últim programa de Carlos Latre després de tres emissions arran dels seus pobres registres d'audiència.

La decisió ja es podia intuir després que la setmana passada Telecinco avançara la tornada de 'Tú sí que vales', precipitant quatre sessions de càstings a València, Barcelona, Sevilla i Madrid.

Ara, i després de descartar una reubicació en un altre horari, la cadena posa punt final a este programa d'El Terrat que satiritzava l'actualitat setmanal.

En les seues tres emissions en antena, 'Réplica' ha aconseguit una mitjana del 14,3%. El programa va anar millor en la seua segona setmana, quan Telecinco va decidir traslladar-lo a l'access de l'horari de màxima audiència, encara que va marcar mínim divendres passat de tornada a l'horari de màxima audiència.

Les audiències de 'Réplica':

04/04: 2.102.000 i 13,8%
11/04: 2.482.000 i 16,4%
18/04: 2.036.000 i 12,7%

La tornada de Latre a Telecinco

'Réplica' va suposar la tornada de Carlos Latre a Telecinco, la cadena en què va aconseguir la fama arran de les seues imitacions en 'Crónicas Marcianas'. El popular imitador tornava després d'uns anys en Cuatro on cap dels seus programes ('Maracaná', 'Channel Nº4', 'El mundo de Chema') va aconseguir el suport de l'audiència.

Cada setmana, Latre i un equip de nou imitadors professionals seleccionaven en el programa els moments més destacats i donar-los la volta passant-los per l'espill deformen-te de 'Réplica'.

A través de les imitacions i paròdies de 'Rèplica', Carlos Latre establia una surrealista relació entre la realitat i la ficció, amb un punt de partida recognoscible i un punt d'arribada còmic i inesperat.

'Tú sí que vales' estrena quinta edició

Telecinco recupera este divendres el reeixit 'Tú sí que vales', que va ja per la quinta edició. Ángel Llacer serà finalment l'única baixa d'esta edició, en la que sí que repetiran Noemí Galera, Los Morancos i Christian Gálvez com a presentador.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele