miércoles, 2 de abril de 2008

NOVETATS A LA SEXTA

laSexta ha presentat les seues novetats per a la temporada de primavera, coincidint amb el seu segon aniversari. La tornada de 'Caiga quien caiga' és el plat fort de la cadena, que estrenarà dos nous programes diaris i una nova sèrie. A més, el Follonero comptarà amb programa fix.

Caiga Quien Caiga

laSexta emetrà el 'Caiga Quien Caiga', el resum setmanal de notícies en to d'humor que va revolucionar l'estètica televisiva i els continguts audiovisuals gràcies al dinamisme dels seus reporters, sempre vestits de negre i amb ulleres fosques, imatge de la marca.

Este format internacional d'origen argentí, de la productora Cuatro Cabezas, s'identifica totalment amb la programació d'entreteniment de la laSexta, centrada en l'humor i l'actualitat.

'Caiga Quien Caiga' aterrarà ara en esta cadena, en horari de màxima audiència, amb noves cares, nou decorat i altres sorpreses que enriquiran este format d'èxit contrastat a Espanya i altres països.

La Tira

'La Tira' és un altre de nou format d'emissió diària que estrenarà laSexta, també d'humor, en este cas costumista amb tocs surrealistes, que inclourà històries còmiques, independents entre si. 'La Tira' es basarà en quatre comèdies de situació, de a penes sis minuts de duració, que reflectiran situacions molt recognoscibles per a l'espectador, ambientades en distints decorats independents i fixos.

Dos jóvens caixeres d'un supermercat, mares reunides cada vesprada a la porta del col·legi dels seus fills, una desigual parella de porters de discoteca i un matrimoni obligat a conviure amb els dos obrers i el contractista que estan reformant sa casa són les vicissituds que reflectirà este nou format de laSexta, 'La Tira'.

L'equip creatius amb Angel Ayllón al front junt amb Eloy Salgado i Gabriel Garcia Sota, han participat en alguns dels formats d'humor d'entreteniment de més èxit de laSexta com 'Sé lo que hicisteis...', 'Planeta Finito' i 'El Club de Flo'.

Celebrities

'Celebrities' és un format que arreplega els esdeveniments més destacats de la crònica social i dels seus protagonistes, famosos nacionals i internacionals, una finestra que mostra al llarg d'una hora el més actual de personatges que es passegen per l'estora roja del glamour.

La topmodel Martina Klein presenta este magazín que inclou també reportatges i entrevistes per a arreplegar estrenes de cine, festes, gales benèfiques, entregues de premis…Tot el que mostre el lifestile –Forma de vida- de les estreles més rutilants de la crònica social mundial com Madonna, Nicole Kidman, Javier Bardem, David Beckham, Tom Cruise o Michelle Pfeiffer, entre altres.

El Follonero, de nou en laSexta amb 'Salvados'

Després de l'èxit de 'Salvados por la campaña', el col·laborador de Buenafuente, Jordi Évole, conegut com El Follonero, torna a laSexta amb un nou format basat en esta nova sèrie que va dur a terme amb motiu de la campanya electoral. Baix el títol de 'Salvados', s'acostarà, amb humor i d'una manera fresca, atrevida i sense complexos a alguns dels esdeveniments, institucions i hàbits més arrelats de la societat espanyola, com l'Església, el futbol, la televisió o els bous, amb l'objectiu d'entretindre, sorprendre, interessar i divertir.

Jordi Évole es plantejarà en 'Salvados' diferents reptes amb què retratar distintes realitats amb una òptica irònica, fent les preguntes que ningú fa, amb la col·laboració secreta d'algun infiltrat anònim, situacions insòlites, entrevistes quasi impossibles i diversos testimonis.

Crucigrama

laSexta estrenarà pròximament un nou concurs, 'Crucigrama', en el que la rapidesa mental tindrà la seua recompensa. Basat en el popular passatemps que cada dia milions de persones resolen en les pàgines dels periòdics, en Crucigrama els concursants han de resoldre un gran mots encreuats plasmat en una gran pantalla, a través de les pistes que proporciona el presentador.

El primer dels dos concursants que prema el polsador anirà sumant diners en la primera ronda del programa en què es proposaran 12 paraules. En la segona fase, apareixeran els sabotejadors, que, atents als errors dels concursants, podran fer-se amb el seu diners. A més la resolució d'algunes de les paraules, comptarà amb premis especials.

Prison Break

'Prison Break', la sèrie carcerària més espectacular de la televisió i estrela de laSexta, estrenarà tercera temporada, la mateixa que en s'emet actualment als EUA, avalada per l'èxit de la primera i la segona temporada.

En esta temporada, el seu protagonista Michael Scofield (Wentworth Miller), l'home dels tatuatges, estarà de nou entre reixes en una anàrquica presó de Panamà i el seu germà Lincoln serà la seua salvació fora de la presó.

La presó de Sona, un lloc abandonat per les autoritats panamenyes a causa de la perillositat dels interns, serà esta temporada l'escenari on es desenrotllen les més inquietants i espectaculars escenes amb l'agent Mahone (William Fichtner), T-Bag (Robert Knepper) i el Capitán Bellick (Wade Williams), presos acusats de tràfic de drogues, agressió i assassinat.

Hustle

laSexta, cadena de referència de la ficció internacional, estrenarà en horari de mitjanit la sèrie 'Hustle', una producció centrada en un grup d'estafadors que planegen pegar un gran colp. Es tracta d'una producció de la BBC de gran èxit en Regne Unit que evoca l'enginy de pel·lícules com Ocean's Eleven o El golpe.

La sèrie relata la història d'un grup d'estafadors d'èxit liderat per Micky Bricks Stone (Adrian Lester), un jove expert en grans estafes que acaba d'eixir de presó després de complir una condemna per agredir el nóvio de la seua exdona. Després de dos anys en la presó, Micky vol trobar una nova víctima per a pegar l'últim colp. En realitat, no serà l'últim ja que només es tracta d'una excusa per a reunir al grup i tornar als vells temps, en els que les arques estaven plenes.

The Unit

laSexta estrenarà la tercera temporada de 'The Unit', basada en la novel·la "Inside the Delta Force", escrita per Eric Haney, productor executiu de la sèrie, que va suscitar un debat en EE.UU. a causa de la gran quantitat d'enigmes que desvelava sobre este grup secret d'accions especials. Els seus protagonistes s'enfronten a situacions com ara atacs terroristes, protecció de mandataris estrangers, labors de reconeixement del terreny enemic, accions directes, guerres, i tot tipus de missions secretes.

El líder i responsable de les missions és Jonas Blane (Dennis Haysbert), un soldat veterà amb molta destresa en combat, que acull immediatament sota la seua protecció al nou recluta Bob Brown (Scott Foley). El coronel Tom Ryan (Robert Patrick), i els soldats Mack Gerhardt (Max Martín), Charles Grey (Michael Irby) i Hector Williams (Demore Barnes), completen l'equip.

Viva la República

Franco va morir a Nicaragua, on Roman soterrat. L'any 2000, Gran Bretanya va tornar Gibraltar a Espanya. Hitler i les seues tropes van prendre Espanya i van anar per Madrid. En la Casa de Camp hi ha un cementeri de víctimes del bàndol aliat en la II Guerra Mundial. Serrat va representar a Espanya en Eurovisió 1968 cantant La, la, la en català. Juan Carlos de Borbón és el president del Comité Olímpic Internacional. Aznar i Zapatero cohabiten a Moncloa com a president de la República i cap de Gabinet, respectivament.

Tots estos fets s'arrepleguen en 'Viva la República', un documental de ficció que laSexta estrena diumenge que ve 13 d'abril en prime estafe, en el que es recrea la Història d'Espanya, a partir d'una suposada victòria del bàndol republicà en la Guerra Civil.

El fil argumental és una periodista, Mamen Mendizábal, que arreplega informació de la Història d'Espanya des de la victòria republicana en la Guerra Civil fins als nostres dies. El documental inclou entrevistes amb historiadors i periodistes, com Gabriel Cardona, assessor del documental, i Paul Preston; el periodista Fernando Ónega; Giles Tremlett, corresponsal de The Guardian a Madrid; i Román Gubern, crític de cine, els que analitzen com van ser els fets.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele