sábado, 19 de abril de 2008

LA 2 EMETRA "BUFFY CAZAVAMPIROS"

Televisió Espanyola ha adquirit els drets de la sèrie de FOX 'Buffy Cazavampiros' ('Buffy, the Vampire Slayer'), fins ara en mans de Cuatro. La sèrie, que abans ja es va emetre en Canal+, va formar part de la primera onada de programes en el naixement de Cuatro. Des de llavors, la cadena la va repetir diverses vegades amb correctes registres d'audiència.

Ara, la sèrie es convertix en un dels principals reclams de les noves vesprades de La 2. La segona cadena pública remodela la seua franja vespertina a partir del pròxim 28 d'abril amb l'estrena del nou programa 'En construcción'.

'En construcción' és un nou contenidor creat per i per als jóvens d'entre 11 i 16 anys amb què la cadena pública pretén reforçar les seues vesprades. El programa va començar el passat any un càsting de presentadors a través de YouTube i inclourà una important presència en internet, amb una nova pàgina web per al programa que la pública ja està preparant.

A més de 'Buffy Cazavampiros', el nou espai emetrà també el programa d'humor 'Gomaespuminglish' i les sèries 'Las chicas Glimore' i 'La guerra en casa'.

'En construcción' s'estrenarà el mateix dia triat per Cuatro per a renovar les seues vesprades, i competirà frontalment amb la doble entrega de 'Embrujadas', la nova aposta de la cadena.

'Buffy Cazavampiros', la sèrie

Buffy voldria ser una adolescent com altres, però és 'la Elegida', una "cazavampiros". Esta qualitat és difícil de dissimular i sempre acaba per emprenyar els seus plans per al dissabte nit.

Des del seu llançament en 1997, Buffy cazavampiros s'ha convertit en una de les sèries de ficció nord-americanes de major èxit en tot el món. Una de les seues principals bases és l'equilibrada combinació que oferix de drama, comèdia i terror, una cosa que en 2000 li va valdre la nominació als prestigiosos premis Emmy en la categoria de Millor Guió Original de sèrie dramàtica. Creada per Joss Whedon, que en l'hi seu haver conta ni més ni menys que amb una nominació als Oscar pel seu guió per a Toy Story.

La sèrie està protagonitzada per Sarah Michelle Gellar, Nicholas Brendon, Emma Caulfield, MichelleTrachtenberg, James Masters, Alyson Hannigan, Anthony Head i D. B. Woodside.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele