lunes, 7 de abril de 2008

L'HUMOR DE "MUCHACHADA NUI" TORNA A LA 2

El programa 'Muchachada Nui', produït per Hill Valley per a Televisió Espanyola, estrena la seua segona temporada en La 2 este dimecres 9 d'abril, amb la presència del mateix equip que l'anterior: Joaquín Reyes, Ernesto Sevilla, Raúl Cimas i Julián López, amb la col·laboració de Carlos Areces, Pablo Chiapella, Mauro Muñiz o Ignatius.

El programa mantindrà l'estructura de la primera temporada, amb noves "Celebrities", famosos parodiats per Joaquín Reyes, com Quentin Tarantino, Cindy Lauper o Manu Chao.

"Muchachada Nui" inclourà nous capítols de les miniseries d'animació del popular Enjuto Mojamuto i Los Klamstein, continuaran les ensenyances rurals del mosso Marcial Ruiz Escribano (Ernesto Sevilla) en "Al fresco", divertides aventures del jove Rappel (Carlos Areces) o de Perro Muchacho (Julián López), el particular doblatge de pel·lícules antigues de "Mundo viejuno", divertits sketches i tomes falses.

A més, en esta nova temporada de 'Muchachada Nui', el programa comptarà amb la participació d'invitats de luxe com Arturo Valls, Javier Coronas, Alex O´Dougherty, Malena Alterio, Marta Berenguer i Fernando Gil.

Condoleezza Rice torna a Muchachada

En el primer capítol d'esta segona temporada, que La 2 estrena el dimecres 9 d'abril, la invitada especial serà Condoleezza Rice (Joaquín Reyes), que patirà l'atac d'uns zombies molt especials. Anirà donant pas als distints sketches i seccions, i presentarà a la "celebritie" de la setmana: el director de cine Quentin Tarantino, també interpretat per Reyes, que donarà la seua visió del cine actual.

Èxit en internet

La web de 'Muchachada Nui', oferix la possibilitat, a més de tornar a veure el programa, de veure els vídeos més votats, abaixar la sintonia del programa en el mòbil, intercanviar opinions amb els actors en el blog o participar en el fòrum, una de les seccions més populars.

Des de la seua inauguració el passat 24 d'octubre, la web del programa suma més de 9,5 milions de pàgines vistes i 7.000 visitants únics diaris.

'Muchachada Nui', el programa d'humor que arreplega el testimoni de "La Hora Chanante", va iniciar el seu camí en La 2 de TVE al setembre del 2007 i estrena nova temporada este dimecres 9 d'abril, a les 23:25 hores.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele