miércoles, 30 de abril de 2008

VICKY, LA GUANYADORA DE "FAMA ¡A BAILAR!"

Després de quatre mesos de programa, ja sabem qui ha guanyat Fama ¡a bailar!. El públic va decidir que siga Vicky Gómez quien s'ant amb la victòria final, davant de ni més ni menys que un 31% de quota de pantalla i més de 2 milions d'espectadors en Cuatro.

La concursant de Salamanca, de 19 anys, ha destacat al llarg de tot el concurs per la seua professionalitat, qualitat artística, i esperit de superació, i pareix que és això el que finalment ha sabut recompensar l'audiència.

Així, Vicky es va presentar en la final d'ahir amb una coreografia en què va mostrar totes les seues armes, segons informa la cadena en el seu web oficial.

Es va veure ballar a tots els finalistes, però la cosa no va quedar ací. Va haver-hi més coreus, com la dels assistents dels professors (Gala, Adrián i Jose), la de Sergio Alcover rodejat dels xics ballant a Michael Jackson, Lola, Marbelys, Rafa Méndez i Víctor Ullate també van ballar.

Tots amb premi

Quasi tots els ballarins van tindre el seu premi: Quique ballarà la sarsuela "La corte del faraón"; Miguel, Álex, Belinda i Paula s'uniran al grup Bailamos Bollywood i Jacob ha aconseguit un contracte d'un any amb el Ballet de Víctor Ullate (pare).

Per la seua banda, Mary es convertirà en la tercera integrant del grup Banghra, i molts altres premis que fan que ningú se'n vaja de Fama ¡a bailar! amb les mans buides...

I... ara què? Fama acaba en la tele, però això no significa que desaparega. Es podrà veure els xics en viu i en directe en la gira. A més, el dilluns 5 de maig comença Fama School, on els més menuts demostraran que també se saben moure.

Juan Carlos i Lorena guanyen la final per parelles

El diumenge a la nit es va celebrar la gran final per parelles de Fama ¡a bailar! i ja coneixem a la parella guanyadora: Juan Carlos i Lorena.

El jurat els va triar per la seua trajectòria en l'Escola, lluita, passió pel ball, compenetració, adaptació a tots els estils i, per descomptat, per la seua qualitat com a ballarins.

Els guanyadors tenen com a premi un viatge a Londres, on veuran alguns dels millors musicals, informa Cuatro en el seu web oficial.

La parella guanyadora es va decidir entre quatre perquè dos van abandonar durant el programa. El públic, amb els seus vots, va declinar la balança en favor dels millors, als que va col·locar en la final, però les dos parelles menys votades van perdre totes les opcions i la mateixa gala.

D'esta manera, Jandro, Paula, Ángel i Susana es van quedar sense opcions de guanyar individualment.

El vídeo de Vicky, la guanyadora individual, es pot veure en aquest link:

http://www.cuatro.com/videos/?xref=20080429ctoultpro_1.Ves&view=ver

El vídeo de Lorena y Juan Carlos,els guanyadors per parella, es pot veure en aquest link:

http://www.cuatro.com/participacion/fama/ficha.html?xref=FAMA_646

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele