jueves, 17 de abril de 2008

ANTENA 3 ADQUIRIX ELS DRETS DE "THE BIG BANG THEORY"

Antena 3 ha adquirit els drets de la comèdia 'The Big Bang Theory'. La intenció de la cadena de Planeta és reforçar amb ella els continguts de Antena.Neox, el canal juvenil de la TDT del grup.

'The Big Bang Theory' es va estrenar en la CBS el passat 24 de setembre del 2007, compartint hora amb 'Cómo conocí a vuestra madre'. La sèrie, creada per Chuck Lorre ('Dos hombres y medio') y Bill Prady ('Las chicas Gilmore') ha sigut qualificada per molts crítics com la millor sitcom dels últims anys.

La producció de la primera temporada s'ha vist truncada per la vaga de guionistes als Estats Units, pero 'The Big Bang Theory' ja ha sigut renovada per una segona temporada, i ha tornat amb una nova tanda de capítols una vegada finalitzada la vaga.

En 'The Big Bang Theory', Leonard y Sheldon són dos brillants físics que compartixen apartament. La calma entre ambdós es veurà trencada amb l'arribada Penny, la nova i atractiva veïna, amb qui tindran dificultat per a relacionar-se.

El director dels canals de TDT d'Antena 3, Bernd Reichart Florian, ha manifestat la seua satisfacció per l'adquisició de 'The Big Bang Theory', que "suposa la confirmació d'una aposta més que decidida d'Antena 3 per a la TDT, basada en la introducció de continguts de gran qualitat en la seua oferta".

Els personatges de 'The Big Bang Theory'
Johnny Galecki és Leonard
Amant de la física, sent des del primer dia atracció per Penny, encara que en un principi es nega a reconéixer-ho. Darrere d'un intent frustrat de relació amb una altra dona, Leonard afronta els seus sentiments i comença a acostar-se al seu jove veïna, que només el veu com un bon i íntim amic.

Johnny Galecki nació a Bèlgica mentres son pare es trobava en el país amb les forces armades nord-americà. Prompte es va traslladar a Estats Units, on va començar una prometedora carrera com a actor. El seu paper més reconegut li va arribar en la sèrie 'Roseanne', on donava vida a David. Per este paper va guanyar un Young Artist Award. També ha estat nominat a un Tony pel seu paper en l'obra "The Little Dog Laughed". En cine, ha participat en pel·lícules como "Sé lo que hicisteis el último verano" o "Vanilla Sky".

Jim Parsons és Sheldon
Sheldon és el company de pis de Leonard. Sheldon és un maniàtic meticulós que no suporta el desorde. A diferència de Leonard, a Sheldon no li cau gens bé la nova veïna, Penny, a qui considera poc intel·ligent, desordenada i massa despreocupada per a intel·lectuals com ell.

Jim Parsons va nàixer en Houston, on es va graduar en teatre en la Universitat de la ciutat. Ha participat en sèries com 'La juez Amy' o 'Ed'. "Garden State", "Heights" o "On the Road with Judas" són algunes de les seues pel·lícules.

Kaley Couco és Penny
Penny es la nova veïna de l'edifici. Una jove sexy i despreocupada que prompte entaula una bona amistat amb els seus veïns, especialment amb Leonard, a qui considera el seu millor amic. La jove manté relacions intermitents amb el seu ex, que generalment no suporten la presència de Sheldon i Leonard en el seu entorn.

Kaley Couco, californiana, és coneguda pel seu paper de Bridget Hennesy en 'No con mis hijas' ('8 simple rules') pel que va guanyar un Teen Choice Award. Ha participat també esporàdicament en 'Embrujadas', '7 en el paraíso' o 'Prison Break'. Ha doblegat diverses pel·lícules d'animació i participat en films com "Virtuosity" o "Farewell Bender".

Simon Helberg és Howard Wolowitz
Howard Wolowitz és amic jueu de Leonard i Sheldon. Passa molt de temps en el seu apartament, i li les dóna de ser el més sexy i seductor del grup, encara que en el fons és un friki com els altres. S'enamora de Penny res més veure-la, encara que la jove el considera un bavós i no vol saber res d'ell.

Simon Helberg va nàixer en Los Angeles, on va estudiar en unes quantes escoles teatrals. També té grans dots com a pianista. Ha participat en sèries com 'Joey', 'Studio 60' o 'Reno 911'. En cine, li hem pogut veure en pel·lícules com "Van Wilder" o "Buenas noches y buena suerte".

Kunal Nayyar és Rajesh Koothrappali
Raj es l'amic indi del grup, i passa tant de temps a casa de Leonard i Sheldon como Howard. Tiene un gran problema, i és que no aconseguix parlar amb una dona. Penny intenta mantindre contacte amb ell, però no aconseguix articular paraula en la seua presència.

Kunal Nayyar nació a Londres encara que va passar la seua infància en Nueva Delhi (Índia), on va participar des de xicotet en diversos musicals. Darrere d'acabar els seus estudis primaris, es va traslladar a Estats Units, on va cursar empresarials. Va participar en diverses obres universitàries, fins a decidir dedicar-se professionalment a això. Ha sigut l'escriptor de l'obra "Cotton Candy", que triomfa en Hollywood. És el seu primer paper principal en una sèrie, després de realitzar algunes intervencions en 'Navy, investigación criminal'.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele